02 / 05 / 2024

Şehrizar Konakları projesi, 2013 yılında teslim edilecek!

 Şehrizar Konakları projesi, 2013 yılında teslim edilecek!

Elektrikli otomobillere yönelik şarj ünitelerine sahip otoparkıyla çevreci kimliğini öne çıkaran Şehrizar Konakları, çatılarında kullanılan malzemelerle de dikkat çekiyor



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Çalık Holding iştiraki Gap İnşaat tarafından Üsküdar'da hayata geçirilen Şehrizar Konakları projesi konutlarının çatıları titanyum çinko malzemelerle kaplanırken, dış cephede de "thermowood" işlemi gören ahşap kaplamalarla fark yaratıyor. Estetiğin yanı sıra doğal ürünlerin tercih edildiği projede traverten doğal taş uygulamaları uzun ömürlü ve sağlam bir yapı oluşturuyor. Kendini doğal yollarla koruyan, demir içermeyen titanyum çatılar zamanla üzerinde oluşan tabaka sayesinde atmosfer etkilerine karşı doğal koruma oluşturabiliyor. 


UZUN ÖMÜRLÜ KORUMA 

Şehrizar Konakları'nda binaların dış cephelerinde ahşabın yüksek derecede ısı ve su buharıyla termal olarak modifiye edilmesi işlemi olan thermowood ile uzun ömürlü doğal koruma sağlanıyor. 38 blokta büyüklükleri 180 ile 626 metrekare arasında değişen konutlardan oluşan projede, 208 lüks daire yer alıyor. 49 bin 500 metrekarelik araziye yayılan Şehrizar Konakları'nı ünlü mimarlar Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar'ın çizgileri ortaya çıkardı. Proje, 2013'te teslim edilecek. 

Sabah


Geri Dön