27 / 04 / 2024

Stüdyo 24 projesinde fiyatlar 68 bin liradan başlıyor!

 Stüdyo 24 projesinde fiyatlar 68 bin liradan başlıyor!

Cathay İnşaat, iştiraki olan İleri Projeler şirketi Bahçeşehir Ispartakule'de 500 konutlu yeni bir projeye start verdi. Stüdyo 24'de 1+0,1+1 ve 2+1 dairelere yer verilecek. Fiyatlar 68 bin liradan başlayacak



Yılda 100 bin metrekare üretim ve geliştirme kapasitesi bulunan ve temelleri 25 yıl önce atılan Cathay Gayrimenkul, bünyesinde bulunan 5 iştiraki ile Türkiye'nin hızla büyüyen gayrimenkul yatırım gruplarından bir olarak dikkat çekmeye başladı. Farklı yatırım guruplarıyla ortak projeler geliştiren Cathay'ın son projesi grup şirketlerinden Cathay İleri Projeler imzası ile lanse edildi.  İtalyan ortaklığı ile Ispartakule'de yükselecek olan Stüdyo 24 projesi Cathay İleri Projeler,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO ve TOKİ iştiraki EPP ortaklığı ile 2 blokta 500 konuttan meydana gelecek. Proje hakkında bilgi veren Cathay İleri Projeler Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz, yalnız yaşayan kişileri hedeflediklerini belirterek ABD'de 35 milyon kişinin yalnız yaşadığını Türkiye'de de yalnız yaşayan insanların sayısının artmasından dolayı böyle bir proje geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

3 ayrı zevk göz önüne alındı

Günlük hayatın tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayıp evlerde yaşamı keyfe dönüştürme fikrinin kendilerini İtalyan ortakla bir araya getirdiğini belirten Yılmaz, "Daireler pop, cozy ve modern başlıklar ile 3 farklı tarzda dizayn edilecek ve dizayn için ekstra bir ücret talep edilmeyecek" dedi.

65 milyonluk yatırım

Projenin yatırım değeri 65 milyon lira. Fiyatlar 68 bin liradan başlıyor. 500 daireli iki blokta yükselen Stüdyo 24'te evler 1+0, 1+1 ve 2+1 stüdyolardan oluşuyor. Metrekare fiyatı lansmana özel kısa bir süre için 1800-2000 lira olarak veriliyor. Daire büyüklükleri 38 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ayda teslim edilecek projenin sosyal imkanları arasında toplantı salonu, 24 saat hizmet veren resepsiyon kafe, ev temizlik hizmetleri, odaya kahvaltı gibi seçenekler yer alıyor. Sosyal donatılar arasında ise fitnnes, cep sineması ve açık havuz bulunuyor. Aylık aidatlar ise metrekare başına 3 lira olarak veriliyor.

3 yılda 10 bin konut

Şirketin önümüzdeki 3 yıllık planları arasında başta İstanbul,  İzmir  ve  Ankara  olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde de bu tür konutlar geliştirmek bulunuyor. Yine aynı konsepte projeler ile yurtdışına da açılmayı planlayan Cathay İleri Projeler şirketi, markajına Ortadoğu, Balkan ülkeleri ve Avrupa'yı almış durumda.

Ticari ünitelerde bulunuyor

Projenin alt katında ticari ünitelere de yer veriliyor. Ancak ticari ünitelerin satışına daha sonra başlayacağı kaydediliyor. Projenin kısa süre içerisinde en az yüzde 30 prim yapması öngörülüyor.

Toplu alım yapılmıyor

Cathay İleri Projeler, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve TOKİ iştiraki EPP ortaklığı ile Ispartakule'de inşa edilecek olan projede metrekare büyüklükleri 38 ile 207 arasında değişiyor. Metrekare satış fiyatı ise 1900 lira ortalamadan başlıyor. Prim potansiyelini göz önünde bulunduran şirket, toplu satışa sıcak bakmıyor ve tek kişiye satışı 3 daire ile sınırlandırıyor.

HABER: EMİNE AÇAR / BUGÜN GAZETESİ



Geri Dön