10 / 05 / 2024

Cathay İnşaat stüdyo 24

Cathay İnşaat stüdyo 24

Cathay İnşaat, iştiraki olan İleri Projeler şirketi Bahçeşehir Ispartakule'de 500 konutlu yeni bir projeye start verdi. Stüdyo 24'de 1+0,1+1 ve 2+1 dairelere yer verilecek. Fiyatlar 68 bin liradan başlayacak

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Kılıçarslan tarafından kuruldu.

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kestirengöz tarafından kuruldu.

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Baysan Birgen tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo daireler Türk toplumuna uygun değil!

Bugüne kadar hiç stüdyo daire üretmediklerini söyleyen Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, "Stüdyo dairelerin Türk toplumu birlikte yaşama alışkanlıklarına uygun olmadığı görüşündeyim" dedi.

Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin kirasını ödeyemedi!

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.

Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!

Toplam 100 adet daireden meydana gelen Stüdyo 35 projesi Katal İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı.

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Eslek ve Gökhan Gökhan tarafından kuruldu.

Elysium Soul Beyoğlu'nda 588 bin 750 TL'ye stüdyo daire!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Soul Beyoğlu 6 bin 610 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Elysium Soul Beyoğlu'nda stüdyo daire fiyatları 588 bin 750 TL'den başlıyor.

Unikonut ve Stüdyo 24'ün değerleme raporları!

Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Unikonut ve Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24'ün değerleme raporu yayınlandı.

Cathay İnşaat Sone İstanbul Residence!

Cathay İnşaat Sone İstanbul Residence projesinde ev fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Basın Ekspres'te yükselen Sone İstanbul Residence projesinde 1.067 daire, otel ve dükkanlar olacak...

Cathay İnşaat stüdyo 24 Haberi

Cathay İnşaat stüdyo 24

Yılda 100 bin metrekare üretim ve geliştirme kapasitesi bulunan ve temelleri 25 yıl önce atılan Cathay Gayrimenkul, bünyesinde bulunan 5 iştiraki ile Türkiye'nin hızla büyüyen gayrimenkul yatırım gruplarından bir olarak dikkat çekmeye başladı. Farklı yatırım guruplarıyla ortak projeler geliştiren Cathay'ın son projesi grup şirketlerinden Cathay İleri Projeler imzası ile lanse edildi.  İtalyan ortaklığı ile Ispartakule'de yükselecek olan Stüdyo 24 projesi Cathay İleri Projeler, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve TOKİ iştiraki EPP ortaklığı ile 2 blokta 500 konuttan meydana gelecek. Proje hakkında bilgi veren Cathay İleri Projeler Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz, yalnız yaşayan kişileri hedeflediklerini belirterek ABD'de 35 milyon kişinin yalnız yaşadığını Türkiye'de de yalnız yaşayan insanların sayısının artmasından dolayı böyle bir proje geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

3 ayrı zevk...