23 / 05 / 2024

Selçuk Belediyesi ABB'ye üye olacak!

Selçuk Belediyesi ABB'ye üye olacak!

Selçuk Belediyesi, kurulma sürecinde olan Avrupa Belediyeler Birliği'ne (ABB) üye olacak. ABB'nin tanıtım toplantısı önceki gün Selçuk Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı da katıldı...




Selçuk Belediyesi, kurulma sürecinde olan Avrupa Belediyeler Birliği'ne (ABB) üye olacak. ABB'nin tanıtım toplantısı önceki gün Selçuk Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıya AK Parti  İzmir  Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Rifat Sait, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Avrupa Türk işadamları işbirliği Konseyi Başkanı Aziz Şahin, Polis Akademisi Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Osman Köse, Dokuz Eylül üniversitesi Dekan yardımcısı Prof. Mustafa Baş, Buca Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Ünal Ömür ile Polonya Varşova üniversitesinden akademisyenler katıldı.

ABB'nin koordinatörlüğünü Polonya'daki bir Türk STK temsilcisi olan Avrupa Türk İşadamları Konseyi (ATİK) Başkanı Aziz Şahin'in yürüttüğünü belirten Rifat Sait, "Selçuk Belediyesi de bu birliğe katılmayı düşündü. Birliğe Buca Belediyesi'nin de katılması konusunda görüşülecek. Önümüzdeki günlerde Ankara'da bir toplantı yapılacak" dedi.


Yeni Asır




Geri Dön