06 / 05 / 2024

Selçuk Belediyesi hamam ve dükkanları kiraya veriyor!

Selçuk Belediyesi hamam ve dükkanları kiraya veriyor!

Selçuk Belediyesi'nin mülkiyetinde olup boş durumdaki 7 adet taşınmaz 10 yıl süreyle, olmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesi uyarınca açık arttırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecek...



Selçuk Belediye Başkanlığı tarafından avlulu kargir hamam ve dükkanların kiraya verilmesi amacıyla ihale düzenlenecek.

Avlulu kargir hamamın ve dükkanların kiralama ihalesi, 12 Şubat 2019 tarihinde ilan metninde belirtilen saatlerde Selçuk Belediye Başkanlığının Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi No: 111 adresindeki Belediye Encümen Toplantı Salonunda  2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesi uyarınca açık arttırma suretiyle yapılacak.

İhale ilanı:
T.C. İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞINMAZ MAL KİRA İHALESİ İLANI

1-İHALENİN KONUSU:

Belediyemizin mülkiyetinde olup boş durumdaki aşağıdaki listede belirtilen 7 adet taşınmaz 10 (on) yıl süreyle, olmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesi uyarınca açık arttırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.

2-İHALENİN YAPILACAĞI YER, TARİH ve SAAT ile İHALE KONUSU TAŞINMAZLARIN ADRESLERİ, YÜZÖLÇÜMLERİ MUHAMMEN KİRA BEDELLERİ ve GEÇİCİ TEMİNAT BEDELLERİ :

İhale Selçuk Belediye Başkanlığının, Atatürk Mahallesi, Atatürk Cad. No: 111 adresinde Belediye Encümen Toplantı Salonunda 12.02.2019 tarihinde Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
İhale suretiyle tek tek kiraya verilecek olan taşınmazlara ait ihale şartnamesi ve diğer evraklar, Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde çalışma saatleri içinde bedelsiz görülebilir, ihaleye katılmak isteyen istekliler 500.00 TL (KDV dahil) şartname bedelini ödeyerek şartnameyi satın almak zorundadır. Kiraya verilecek taşınmazlarımız aşağıda belirtilmiştir.

2-İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN VERİLMESİ GEREKEN BELGELER:
A) Gerçek kişiler için:
a) Nüfus cüzdan sureti
b) Tebligat adresini gösterir ikametgâh belgesi ve elektronik posta adresi,
c) İhale ile ilgili geçici teminat ödemesine ilişkin makbuz,
d) Belediyeye borcu olmadığına dair Selçuk Belediyesinden alınmış belge,

B) Tüzel kişiler için:
a) Tüzel kişinin Ana Sözleşmesi veya Tüzüğü,
b) İhalede temsile yetkilendirilen kişiye ait karar aslı ve fotokopisi,
c) İhaleye katılan yetkilinin imza sirküleri aslı, vekâleten katılımlarda vekâletname aslı ve vekil imza sirküleri aslı,
d) İhale ile ilgili geçici teminat ödemesine ilişkin makbuz,
e) Tebligat adresini gösterir adres beyanı ve elektronik posta adresi beyanı,
f) Oda kaydı belgesi
g)Tüzel kişinin ortaklarının ve şirketi bağlayıcı işlemler yapma konusunda yetki verilen yöneticilerinin Adli Sicil Kayıt Belgesi,
h) Belediyeye borcu olmadığına dair Selçuk Belediyesinden alınmış belge ibraz etmeleri şarttır.

İhale ile ilgili ayrıntılı bilgiler Selçuk Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden veya 0.232.8926925 Dahili: 115 ve 139 nolu telefonlardan öğrenilebilir.

İhaleye katılacakların yukarıda yazılı belgeleri ihale saatine kadar Selçuk Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri şarttır.


Geri Dön