03 / 05 / 2024

Selçuk Geçer  'dolar roket gibi çıkar' dedi! Tarih verdi! Neye uğradığınızı şaşıracaksınız...

Selçuk Geçer  'dolar roket gibi çıkar' dedi! Tarih verdi! Neye uğradığınızı şaşıracaksınız...

Ekonomist Selçuk Geçer, 31 Mart seçimlerinin ardından yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonucu yatırımcıların merak ettiği soruları yanıtlayarak dolar üzerinde durdu.



Dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıların merak ettiği soruları cevapladı. Dolar üzerinde yoğunlaşan Geçer 'dolar roket gibi çıkar' diyerek tarih verdi. 


SELÇUK GEÇER, YATIRIMCILARI UYARDI!

Bir türlü düşmeyen enflasyon karşısında yatırımcıları uyaran Selçuk Geçer, yatırım konusunda asla yapılmaması gerekenleri söyledi. 

Piyasalardaki dalgalı işlemlerin belirsizliğine karşı kafası karışan yatırımcılar  'dolar mı, altın mı, mevduat mı?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Selçuk Geçer, bayram olmasına rağmen dolarda 32 liranın üzerinde işlem görülmesini beklediğini açıkladı. Geçer, doların düşmesini beklemenin ise bir hata olduğunun altını çizdi. 

DOLAR ROKET GİBİ ÇIKAR!

Doların kur korumalı mevduata karşı  yükselmeye devam edeceğini açıklayan Geçer 'Dolar yarın karşınıza roket gibi çıkar, füze gibi çıkar. Arkadaşlar, bir anda fırlar gider, neye uğradığınızı şaşırırsınız' dedi. 

DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK!

Geçer doların yükselmeye devam edeceğini açıkladı. Öte yandan Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisinin 40 lira olduğunu da hatırlattı.

Selçuk Geçer   dolar roket gibi çıkar dedi! Tarih verdi! Neye uğradığınızı şaşıracaksınız...

DOLARIN YÜKSELECEĞİ TARİHİ VERDİ!

Geçer, doların 2024 yılı sonunda 40 lira olacağını söylerken altın beklentisini de açıkladı. Geçer ons altının gerilese bile altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğin açıkladı. 

Geçer, orta ve uzun vadede ons altında 3 bin doların bile görülebileceğini söyedi.

Selçuk Geçer: “Enflasyon etkisiyle. Hatta enflasyon etkisiyle bakıldığı zaman, 3250-3.300 dolarlar bile görülebilir, ama kısa vadede altında net bir geri çekilme olabilir” dedi.

12 NİSAN 2024 DOLAR NE KADAR? BUGÜN DOLAR KA.Ç LİRA? GÜNCEL DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI

12 Nisan Cuma dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ramazan Bayramı dolayısı ile piyasalar kapalı olsa da yatırımcılar güncel dolar kurunun ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün dolar alış fiyatı 32,51 lira, satış fiyatı ise 32,75 lira.

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Geri Dön