13 / 05 / 2024

Selçuk Geçer: Son pişmanlık kâr etmeyecek! İşte korkutan dolar yorumu!

Selçuk Geçer: Son pişmanlık kâr etmeyecek! İşte korkutan dolar yorumu!

Selçuk Geçer’den korkutan dolar tahmini geldi. İşte doları olan ya da dolara yatırım yapmayı düşünenleri ilgilendiren detaylar!



Ekonomist Selçuk Geçer, dolara dair ilgi gören açıklamaları tam gaz devam ediyor. Dolar yatırımcılarına yönelik kritik uyarılarda bulunan Selçuk Geçer'in açıklamaları ile ilgi uyandırdı.

40 TL SEVİYESİ!

Döviz kurundaki hareketlilik yatırımcı ve vatandaşların merak konusu olsa da dolar spotu yatırımcılarda endişe uyandırdı. Şubat ayında 24 Türk Lirasını bulacağını açıklayan uzman isim Selçuk Geçer dolar hakkında dikkat çekici değerlendirmeler yaptı. Selçuk Geçer dolar hakkında isabetli tahminlerde bulunurken bu kez yatırımcıları mutlu eden bir açıklama yaptı. Doları biriktirmeyenlerin pişman olacağına dikkat çekti. Ekonomist Geçer, doların 40 TL seviyesine ulaşacağından bahsetti. Ünlü ekonomist, yatırım yapmayan kişilerin çok sonra pişman olacağını söyledi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile yatırım yapan yatırımcılara uyarılarda bulunarak, dolarlarını bozdurmak isteyen vatandaşları biraz beklemeleri konusuna parmak bastı. Geçer, yatırımda bulunmayan vatandaşların zarar göreceğini de vurguladı.

Borsa İstanbul'u da ele alan Ekonomist Selçuk Geçer, borsanın son haftalardaki dalgalı performansına dikkat çekti ve bunu Twitter hesabı üzerinden paylaşarak, ''Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değil. Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara sormalısınız. Ben uyardığım zaman ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz'' ifadelerine yer verdi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, FED için de şu değerlendirmeleri yaptı;

FED 25 PUAN ARTIRACAK

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada, bir sonraki Fed toplantısında faizlerin tekrar 25 baz puan artırılacağına inandığını ve beklentilerinin bu yönde olduğunu söyledi. Dolar ve altın yatırımcılarına da sert uyarıda bulundu. 2023 yılında yatırım yapmak isteyenler için piyasa koşullarındaki dalgalanmaları tahmin etmenin çok zor olduğunu söyleyen Selçuk Geçer, bu konuda da çok güzel önemli verdi.

Mazot gübre desteği sorgulama 2023! Şubat ayı mazot ve gübre desteği ödemeleri yattı mı?

Tapuda miras paylaşımı nasıl yapılır? Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön