18 / 06 / 2024

Selçuklu Eli Kesik Han'ın restorasyon ihalesi sonuçlandı!

Selçuklu Eli Kesik Han'ın restorasyon ihalesi sonuçlandı!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün ihaleye çıkardığı "Selçuklu Eli Kesik Han"ın restorasyon ve onarım işi ihalelerini kazanan firmalar belli oldu...



 İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, "Manisa Kurşunlu Han" ile Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün ihaleye çıkardığı "Selçuklu Eli Kesik Han"ın restorasyon ve onarım işi ihalelerini kazanan firmalar belli oldu.
        
Buna göre Manisa Alaşehir Kurşunlu Han’ın restorasyon ihalesini, 1 milyon 207 bin 675 lira bedelle, "Mustafa Türkay Yıldırım" kazandı. İşin bitiş tarihi 1 Aralık 2012 olarak belirlendi.
        
Açık ihale usulü ile 20 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 18 firma teklif vermiş komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.
        
-KONYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-
        
Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün, Selçuklu Eli Kesik Han’ın onarım ihalesi ise 428 bin 248 lira bedelle sonuçlandı.
        
Bitiş tarihi 14 Temmuz 2012 olarak belirlenen işin ihalesini söz konusu bedelle, "Anı Anıtsal Yapıları Koruma Değerlendirme ve Yapı Mimar Restorasyon Limited Şirketi" kazandı.
        
Toplam 9 firmanın teklif verdiği ihalede komisyon başkanlığı söz konusu tekliflerin 3 adedini geçerli saydı.
        
İhale, 21 Eylül 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.
        
-YURTTA SONUÇLANAN İHALELER-
        
Yurdun değişik yerlerinde çeşitli kuruluşlar tarafından duyurusu yapılarak açılan ihalelerden bazıları da sonuçlandı.
        
Sonuçlanan ihaleler ve bedelleri şöyle:
        
"Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Baştabipliğinin 35 kalem cerrahi iplik ve sütur malzemesi alımı ihalesini 76 bin 329 lira bedelle Deva Kimya Medikal Sistemleri Laboratuvar Cihazları Temizlik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.
        
Eskişehir İl Çevre ve Orman Müdürlüğünün 2 milyon 500 bin litre sphagnum Sp. Orijinli uluslararası von post kompostlaşma sınıflamasına göre h1-h3 sınıfı gübrelenmiş açık renkli turba alımı ihalesini 449 bin 975 lira bedelle, Hidro Damla Sulama İnşaat Plastik Tarım ve Orman Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kalorifer yakıtı, motorin ve benzin alımı ihalesini 113 bin 120 lira bedelle, Üçay Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Muğla Göltürkbükü Belediyesinin Türkbükü mevkine yaptırılacak terfi (Pompa) istasyonuna ait isale hattı için boru alımı ihalesini 97 bin 848 lira bedelle Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret kazandı.
        
İzmir Konak Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 3 kale petrol ürünü alımı ihalesini 1 milyon 753 bin 600 lira bedelle, Tankar Otomotiv Petrol Gıda Tekstil Hizmetleri İnşaat kazandı.
        
Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin 3 adet tıbbi cihaz alımı ihalesini 57 bin lira bedelle, Dental Market Bilgisayar Medikal Ürün Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Sivas Valiliği İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün çeşitli cins ve miktarda giyecek alımı ihalesini 61 bin 570 lira bedelle, Özsoy İnşaat Nakliye Otomotiv Petrol Ürünleri kazandı.
        
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün genel cerrahi ünitesi ihtiyacı 27 kalem sarf malzeme alımı ihalesini 112 bin 80 lira bedelle, Covıdıen Sağlık Anonim Şirketi kazandı.
        
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bilgi sistemi kullanım, bakım ve destek elamanı hizmet alım ihalesini 5 milyon 591 bin lira bedelle, Gül-Pak Sosyal ve Sağlık Hizmetler Bilgi İşlem Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Alacadağ-Asarönü İlköğretim Okulu taşıma ihalesini 20 bin 498 lira bedelle, Remzi Ormancı kazandı.        
Kırşehir Devlet Hastanesinin malzemeli yemek hazırlama ve dağıtım hizmet alımı ihalesini 1 milyon 550 bin 671 lira bedelle, Mis Gıda Temizlik Maddeleri Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Bursa Orhaneli Belediye Başkanlığının 17 adet personel ile Orhaneli Belediyesi fen işleri hizmetlerinin yürütülmesi ihalesini 217 bin 444 lira bedelle, Özvarlık İnşaat Gıda ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Sağlık Bakanlığı Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Baştabipliğinin malzeme dahil yemek pişirme, dağıtım ve bulaşık yıkama hizmetleri ihalesini 4 milyon 40 bin 904 lira bedelle, Metropol Gıda Tekstil Temizlik Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.
        
İzmir Tire Devlet Hastanesi Baştabipliğinin malzemeli yemek pişirme, dağıtım ve sonrası hizmeti alımı ihalesini 2 milyon 853 bin 500 lira bedelle, Efor Medikal Cihaz Pazarlama Sanayi ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
DSİ 18 Bölge 182 Şube Müdürlüğünün (Burdur) Bucak ilçe merkezi taşkın koruma inşaatı ihalesini 2 milyon 874 bin lira bedelle Hilali İdikut Şenel kazandı.
        
İstanbul İl Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığının Silivri Büyükçekmece ilçesi 4 adet lise onarım işi ihalesini 214 bin 500 lira bedelle, Azam Yılmaz kazandı.
        
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Güventepe Mahallesi pazar yeri üzerinin PVC kaplı asma germe mimari tekstil örgü ile kapatılması ihalesini 767 bin 500 lira bedelle, Me-ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bina inşaatı ihalesini 8 milyon 21 bin 327 lira bedelle, Onur İnşaat Mühendislik A.Ş. kazandı.
A.A


Geri Dön