16 / 05 / 2024

Selective Kartal Evleri'nde 145 bin TL'ye! Hemen teslim!

Selective Kartal Evleri'nde 145 bin TL'ye! Hemen teslim!

Selective Kartal Evleri için Aralık 2008'de atılan yeni bir yaşamın tohumları, meyvesini vermeye başlıyor...



İnşaat çalışmalarının sonuna gelinen Selective Kartal Evleri'nde son rötuşlar yapılırken, daireler Haziran ayı içinde sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Selective aileleri “Yaza Yeni Evlerinde Merhaba” diyecek..

İnşaat çalışmalarının başladığı günden bu yana avantajlı fiyat ve kampanya koşulları ile ev sahibi olmak isteyenleri Selective'li yapan Alper İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alper ÜNSAL, “inşaat kalitesinde son derece titiz davrandıklarını ve bu nedenle daire sahiplerinin de sonuçtan son derece memnun olduklarını, eş, dost, tanıdıklarına da Projeyi tavsiye ettiklerini” belirtiyor...

Satış sürecinde de sonlara doğru yaklaşan Selective Kartal Evleri'nde, son 14 daire ile Selective'li olma şansını yakalamak mümkün.. Daire tapuları da hemen teslim ediliyor...

 “Yaşanabilir 1+1”ler olarak tanımlanan daire tipleri; 73,38 metrekare – 71,03 metrekare ve 67,72 metrekare

Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışları ise önceki aylarda tamamlandı

KAMPANYA BİLGİSİ

30 Haziran'a kadar sürecek olan kampanyada; Peşinat ödemesinin Ocak 2011'de yapılacak olması, kampanyanın sağladığı avantajlardan biri... Peşinatı olmayan ya da yeterli peşinatı olmayanlar, ertelemeli peşinat avantajı sayesinde peşinat ödemesini Ocak 2011, yani yedi ay sonraya erteleyebiliyor... 

Peşinatı sözleşme anında vermek isteyenlere ise, ayrıca bir avantaj sağlanıyor... Ödediği peşinat üzerinden yüzde 10 indirim uygulanarak, hem daire bedeli hem de taksit ödemeleri düşürülmüş oluyor... Kampanyanın bir diğer özelliği ise, ara ödeme olmaması. Ev sahibi olmak isteyenleri en çok tereddüte düşüren sürpriz ara ödemeler Selective Kartal Evleri'nde bulunmuyor.

Bölgenin yatırım değerinin yüksek olması sebebiyle özellikle 1+1 dairelere çok yoğun ilgi olduğunu belirten yetkililer, Haziran kampanyasındaki peşinat erteleme veya peşinat indirimi avantajı ile birlikte, Selective Kartal Evleri'ne özel vade oranları ile 120 aya kadar banka kredisi kullanılabileceğini de belirtiyor.

120 ay için vade oranı sadece %0,94. Uzun vadeli ödeme sistemi sayesinde, aylık ödenebilecek makul taksit rakamlarını yakalamak çok kolay. Ayrıca, daire bedelinin tamamını peşin olarak ödemek isteyenlere de daire bedeli üzerinden %10 indirim uygulanıyor.

PROJE BİLGİSİ

Proje 5.380 m2 alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşmaktadır. Daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır. Yüksek yaşam standartlarıyla E-5'e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle “Selective” bir hayat arayanlar için tasarlandı.

Üst düzey deprem güvenliği
24 saat site güvenliği
Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları
Çocuk Oyun Alanı ve Pergoleler
Fitness Center
Tenis Kortu
Basket Alanı
2 adet Teras Cafe ve 1 adet Havuz Cafe
Bay / Bayan sauna
Teleskop
Çok amaçlı salon,
Hobi Odası
Kapalı Otopark 

Daire içlerinde, 

Tümüyle 1. sınıf malzemeler
Hazır TV ve iletişim alt yapısı
Odalarda laminat parke,
Islak zeminler 1. sınıf granit seramik
Ankastre seti (fırın, set üstü ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi), kombi, mutfak ve banyo  dolapları ile portmanto fiyata dahil ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek.
 

Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor. Selective Kartal Evleri'nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışları tamamlanan projede 1+1 daireler 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

1+1 daire tipi  67,72  –71,03 - 73,38 metrekare

Projeden daire satın almış olan kişiler, E-6 bağlantı  yoluna yakınlığı ve E5'e 1 dakika mesafede olması dolayısıyla hem şu an hem de yakın gelecekteki ulaşım alternatiflerinin (metrobüs, metro ve Anadoluray projesi) çok olması, Teslim tarihinin yakın olması, Cazip ödeme seçenekleri, Kartal'ın geleceği ile ilgili planlar, Yatırım için uygunluğu, nedeniyle Selective Kartal Evleri'ni tercih ettiklerini belirtiyorlar.. 
 
EV ALMA KOMŞU AL

Selective Kartal Evleri'nin bir diğer özelliği ise, kalabalık site ortamlarından uzak, komşuluk ilişkisine imkan tanıyan samimi bir site ortamının olması.

Günümüzde kalabalık site ortamlarında kimse kimseyi tanımıyor, her gün birbirimize ve hayata teğet geçiyoruz.. Selective Kartal Evleri oluşturduğu sıcak, samimi ve sosyal site konsepti sayesinde insanların yeniden birbirine ve hayata dokunmasına imkan tanıyor.

Bu konseptte iş hayatının yoğunluğundan yorgun düşmüş kişiler bile, gün batımında 360 derece İstanbul manzaralı Teras Cafe'de dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecek veya çok amaçlı salonda çocuklarının doğum günlerini veya özel günleri sevdikleriyle paylaşabilecek.. En yakın arkadaşıyla tenis maçı yapıp, maçın yorgunluğunu havuz keyfiyle atabilecek. Selective Kartal Evleri'ni tercih edenler, seçici davranmanın ödülünü alacak, hayata yeni bir başlangıç yapabilecek.

0216 444 11 89

www.selectivekartal.com

 


Geri Dön