27 / 04 / 2024

Selective Kartal Evleri'nde 7 bin TL peşinatla!

Selective Kartal Evleri'nde 7 bin TL peşinatla!

Kartal'da yapımı devam eden Selective Kartal Evleri'nde 1+1'ler 7 bin, 3+1'ler ise 14 bin TL peşinatla satılıyor...



Alper İnşaat, Kartal'da yapımına devam ettiği ve 9 ay sonra teslim edeceği Selective Kartal Evleri'nden daire sahibi olmak isteyenler için yeni ve çok cazip bir bir formül geliştirdi.

Ağustos ayı boyunca devam edecek olan ve "Erken Kalkan Ev Alır" sloganıyla lanse edilen kampanyada 7 bin TL peşinat ile 1+1, 14 bin TL peşinat ile 3+1 daire sahibi olmak mümkün..

Selective Kartal Evleri Projeler Grup Müdürü Gökhan Köse, bu son kampanya ile, müşterilerinin, yüzde 5 oranında peşinat ödeyerek sadece bir daire değil, yüksek yaşam standartlarından oluşan bir yaşam alanı alacaklarını da vurguluyor.

Selective Kartal Evleri, isteyen alıcılara özel vade oranları ile banka kredisi de kullandırabiliyor. Firma 12 ve 24 aylık ödemelerde vade farksız ödeme imkanı sunuyor. 120 aya kadar olan seçeneklerde ise sadece yüzde 0,85  gibi son derece düşük bir vade farkı talep ediyor. Ayrıca, peşin ödemelerde daire bedeli üzerinden %15 indirim uyguluyor.

Alper İnşaat tarafından yapımı hızla devam eden Proje 5 bin 380 metrekare alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşuyor. Dairelerin büyük çoğunluğu Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralı.

Yüksek yaşam standartlarıyla E-5'e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle "Selective" bir hayat arayanlar için tasarlandı.

Projede üst düzey deprem güvenliği, 24 saat site güvenliği, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çocuk oyun alanı ve pergolalar, fitness center, tenis kortu, basket alanı, 2 adet teras cafe ve 1 adet havuz cafe, sauna, çok amaçlı salon, hobi odası, kapalı otopark bulunuyor.

Tümüyle 1. sınıf malzemeler hazır TV ve iletişim alt yapısı, odalarda laminat parke, ıslak zeminler 1. sınıf granit seramik, ankastre seti (fırın, set üstü ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi), kombi, mutfak ve banyo  dolapları ile portmanto fiyata dahil ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek.
 
Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor.
 
Selective Kartal Evleri'nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği yer alıyor.

Projede 1+1 daireler 140 bin TL'den, 2+1 daireler 192 bin TL'den, 3+1 daireler 280 bin TL'den ve 4+1 daireler ise 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projeden daire satın almış olan kişiler, E-6 bağlantı yoluna yakınlığı ve E5'e 1 dakika mesafede olması dolayısıyla hem şu an hem de yakın gelecekteki ulaşım alternatiflerinin (metrobüs, metro ve Anadoluray projesi) çok olması, teslim tarihinin yakın olması, cazip ödeme seçenekleri, Kartal'ın geleceği ile ilgili planlar, yatırım için uygunluğu nedeniyle Selective Kartal Evleri'ni tercih ettiklerini belirtiyorlar. 

0216 444 11 89
www.selectivekartal.com


Geri Dön