04 / 05 / 2024

Selective Port Pendik ulaşım!

Selective Port Pendik ulaşım!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Dairelerin birim metrekare fiyatları 2 bin 100 liradan başlangıç gösteren Selective Port Pendik'te ön satış süreci devam ediyor. Selective Port Pendik ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.



48 ayda yüzde 0,90 faiz uygulayarak taksitlendirme yapılabilen  Selective Port  Pendik'te daire fiyatları 157 bin TL'den başlıyor.


Birim metrekare fiyatları 2 bin 100 liradan başlayan dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekareden 299 metrekareye kadar değişiyor.


Ön satış süreci ve avantajlı fiyatlandırma fırsatı devam eden projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona varan daire tipleri bulunuyor.


Alper İnşaat tarafından hayata geçirilen Selective Port Pendik 13 bin 141 bin metrekare alan üzerinde yğkseliyor. Projede daire sayısı 320 olarak tasarlandı.


Selective Port Pendik ulaşım bilgilerinden önce projenin lokasyonundan bahsedelim. Proje Pendik  Ankara  Caddesi'nde ve Sabiha Gökçen'e 10 dakikalık mesafede konumlanıyor.


Pendik Selective Port, çocuk oyun alanları, loca ve meyve bahçeleri, sosyal tesisler, güneşlenme alanları, loca ve meyve alanları, yüzme havuzu, kafeler, kameriye ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru olanaklarını sunuyor.



Selective Port Pendik ulaşım:

Yayalar Mahallesi, Çiftlik Sokak No:3 Pendik /İstanbul


Selective Port Pendik satış ofisi:

444 11 89

www.selectiveport.com

Nurbanu Doğancı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön