04 / 05 / 2024

Selective Port projesinde 48 ay vade imkanı!

Selective Port projesinde 48 ay vade imkanı!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Selective Port projesinde loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, kameriye ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, sosyal tesisler, yüzme havuzu ve kafeler ile güneşlenme alanları bulunuyor...



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği  Selective Port  Konutları İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yer alıyor.


Ön talep süreci devam eden Selective Port Evleri  Alper İnşaat  imzası taşıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede konumlanan Selective Port 13 bin 141 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Toplam 320 adet konuttan meydana gelen Selective Port Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor.


Pendik Selective Port Evleri'nde loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, kameriye ve dinlenme alanları,  koşu ve yürüyüş parkuru, sosyal tesisler, yüzme havuzu ve kafeler ile güneşlenme alanları yer alıyor. 


Selective Port ev fiyatları 157 bin liradan başlıyor. Projede metrekare birim fiyatı ise 2 bin 100 liradan başlayarak yükseliyor. Proje 48 ay 0,90 faizle taksitlendirme imkaı bulunuyor.


Alper İnşaat Selective Port iletişim

444 11 89

www.selectiveport.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön