02 / 05 / 2024

Selective Port projesinin yüzde 72'si açık alan!

Selective Port projesinin yüzde 72'si açık alan!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Selective Port Evleri'nde kafeler, sosyal tesisler, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kameriye ve dinlenme alanları, loca ve meyve bahçeleleri, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkuru bulunuyor...



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı  Selective Port  projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te hayata geçiriliyor.


Alper İnşaat imzası ile inşa edilen Selective Port Konutları toplam 320 adet daireden meydana geliyor.  Ankara  Caddesi üzerinde yer alan Selective Port projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede konumlanıyor.


Selective Port Pendik ev fiyatları 148 bin 802 liradan başlangıç gösteriyor. Selective Port Pendik Evleri 55,54 metrekare ile 299 metrekare arasında değişen alanlarla tasarlandı.


Selective Port ödeme koşulları hakkında bilgi alman için projenin satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projenin yüzde 72'si açık alandan oluşuyor.


Pendik Selective Port Konutları'nda kafeler, sosyal tesisler, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kameriye ve dinlenme alanları, loca ve meyve bahçeleleri, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkuru yer alıyor.


Pendik Selective Port telefon: 444 11 89

Web: www.selectiveport.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön