03 / 05 / 2024

Pendik Selective Port projesi

Pendik Selective Port projesi

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Pendik Selective Port projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Ön talep sürecine başlanan projenin yüzde 72'si açık alan olarak dizayn edildi...



İçerisinde; 87 adet 1+1, 119 adet 2+1, 103 adet 3+1 ve 11 adet 4+1 dairenin yer aldığı Pendik  Selective Port  projesi,  Alper İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor. 


Kurtköy Selective Port projesinde, fitness center, sauna, cafe, cep sineması, 548 metrekare kapalı sosyal tesis, depo alanları, aktivite salonu, çocuk oyun odası, yürüyüş parkuru, teras, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları, yetişkin ve çocuk havuzları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Konutlar için ön talep toplanmaya başlanan Pendik Selective Port projesi,  İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükseliyor. 


Selective Port Pendik projesi lokasyon olarak; TEM ve E-5'e, metroya 7 dakika, deniz otobüsüne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Pendik Kurtköy Selective Port projesinde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Pendik Selective Port projesi toplam 320 adet daireden meydana geliyor. Projenin yüzde 72'si açık alan olarak dizayn edildi. 


Pendik Selective Port iletişim

Web: http://selectiveport.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön