29 / 04 / 2024

Selendi Kınık’ın altyapısı yenilendi!

Selendi Kınık’ın altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları ile mahallerin sorunlarını ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda Selendi ilçesine bağlı Kınık Mahallesi’nde içme suyu terfi hattı ve isale hattı yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.




Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları ile mahallerin sorunlarını ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda Selendi ilçesine bağlı Kınık Mahallesi’nde içme suyu terfi hattı ve isale hattı yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, 2013 yılında Selendi Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan biriktirme deposunu faaliyete geçirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kınık mahalle bağlısı Ramazan Hoca yerleşkesinde bin 50 metre 75 mm PVC boru terfi hattı ve bin 50 metre 90 mm PVC boru isale hattı yenileme çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti. İçme suyu konusunda altyapı çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kınık bağlısı Ramazan Hoca yerleşkesinde yaşayan vatandaşlarını içme suyuna daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde ulaşması için bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirtti. 




Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön