27 / 04 / 2024

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.



Gayrimenkul sektöründe 50 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu, Ataköy’de başladığı projesi Selenium Ataköy’deki son 20 daire için özel fırsatlar hazırladı. 

Firma, son 20 evden birine sahip olmak isteyenler için Aşçıoğlu Finansman Modeli ile “48 ay 0 Faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 Faizli Banka seçenekleri sunuluyor. Projede oturanlar, profesyonel rezidans yönetim hizmetleri sunan SE Club’ın sunduğu ayrıcalıklı hizmet dünyasından da
faydalanabilecekler.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, Selenium Ataköy projesinin bugüne kadar bölgeye kattığı değer ve gelecekte oynayacağı rolü değerlendirdi. Aşçıoğlu, “Aşçıoğlu olarak, Ataköy’deki 3 projemizin ilki olarak lanse ettiğimiz ve yaşamın başladığı projemiz Selenium Ataköy ile İstanbul’un protokol yolu olarak bilinen Ataköy Sahilyolu ve D100 Karayolu’nun kesiştiği bir konumda Dünya Ticaret Merkezi ve CNR Fuar Merkezi ile
Ataköy Marina’nın yer aldığı bölgeye büyük bir değer kattık. Buradaki kalite artışındaki dönüşümün de öncüsü olduk. Bu bölge, yakın zamanda açıklanan Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesi olarak 100 gün içinde projelendirilmesiyle daha da değer kazanacak ve tahminlere göre konut fiyatları da orta vadede ortalama yüzde 30 artacak. Tüm dünyada ve özellikle Avrupa’da bu tip sembol parklara komşu projeler her zaman şehrin en değerli projeleri ve bölgeleri oluyor. Yaklaşık 11 milyon metrekarelik alanıyla içinde göletler, eğlence alanları vs. sosyal donatılar yer alarak 1 milyona yakın turist çekmesi beklenen Millet Bahçesi projesine komşu olan Selenium Ataköy’den bugün ev sahibi olunması, yaşam kalitesinin artmasının yanında pirim potansiyeli olarak da ciddi bir fırsat sunuyor. Selenium Ataköy, mevcut konumunun getirdiği karayolu ve toplu ulaşım imkânları ile bölgedeki AVM ve üniversitelere yakınlığı sayesinde yaşamın merkezi olarak yüzde 80’lik doluluk oranıyla bölgedeki markalı konutlar arasında en çok tercih edilen projelerin başında gelmektedir. Tüm bunların dışında, hem proje bazında hem de lokasyon itibariyle değerlendirildiğinde, yeni kampanyamız ile birlikte sunduğumuz vade farksız Aşçıoğlu Finansman Modeli ile son 20 dairenin büyük bir fırsat olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Üç bloktan meydana gelen Selenium Ataköy'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 321 rezidanstan oluşan Selenium Ataköy'ün her rezidansın kendine ait geniş balkonları bulunuyor.
 

 

www.seleniumatakoy.com/


Geri Dön