02 / 05 / 2024

Selenium Retro ne zaman teslim?

Selenium Retro ne zaman teslim?

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Retro

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde yükseliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Selenium Retro ne zaman teslim edilecek?



"Selenium Retro ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan kısaca projenin detayları hakkında bilgi verelim. İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen projenin 13 Mayıs Çarşamba günü satışa çıkması planlanıyor.


Yenibosna metro istasyonuna yakın mesafede bulunan  Selenium Retro  Konutları'nın Marmara Denizi'ne, ofislerin ise E-5 Karayolu’na cephesi mevcut. Proje  Aşçıoğlu İnşaat  imzası taşıyor.


Selenium Retro Ataköy'de 1 oda 1 salon ev fiyatları  839 bin TL, 2 oda 1 salon ev fiyatları 1 milyon 715 bin TL, 3 oda 1 salon ev fiyatları ise 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 


Ataköy Selenium Retro'da yeşil bahçeleri, yüksek tavanlı çalışma alanları, 1000 metrekarelik açık havuz, güneşlenme terası, 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Selenium Retro ne zaman teslim?

Konut ve ofis olmak üzere 2 bloktan meydana gelen Selenium Retro Ataköy Evleri'nde teslmlerin 2016 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Selenium Retro satış ofisi iletişim

Tel: 661 01 16

Web: www.ascioglu.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön