02 / 05 / 2024

Selin Evleri iletişim!

Selin Evleri iletişim!

Firma: Şenka İnşaat

Proje: Selin Evleri

Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve Şenka İnşaat imzası taşıyan Selin Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz...



Selin Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.  Şenka İnşaat  tarafından konumlandırılan Selin Evleri, 240 konuttan meydana geliyor. 20 bin 746 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 7 blok bulunuyor.  Selin Evleri  projesindeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 115 metrekareden başlıyor 150 metrekareye kadar yükseliyor. 


6 katlı bloklardan meydana gelen Selin Evleri projesinde; sauna ve fitness salonu, açık ve kapalı otopark, tenis kortu, açık yüzme havuzu,  basketbol sahası, yürüyüş parkurları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Selin Evleri iletişim!


Selin Evleri iletişim bilgilerine göre proje, Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Media Markt ve Carrefoursa'nın hemen arka tarafında yer alan Selin Evleri projesine 0212 852 32 52 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Selin Evleri fiyat!


Selin Evleri fiyatları na göre projede yer alan 2 oda 1 salon konutlar 260 bin liradan başlarken, 3 oda 1 salon konutlar ise 330 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Selin Evleri Beylikdüzü ödeme planı!


Selin Evleri Beylikdüzü Ödeme planı na göre projede ister banka kredisinden ister firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Projede firma bünyesindeki seçeneklere göre 60 ay 0 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.


Selin Evleri iletişim!


Telefon: 0212 852 32 52 

Web Adresi: www.selinevleri.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön