04 / 05 / 2024

Selin Yapı Sancaktepe'de spor merkezi yaptırıyor!

Selin Yapı Sancaktepe'de spor merkezi yaptırıyor!

Sancaktepede 1500 konutluk Rings İstanbul projesini geçtiğimiz haftalarda satışa çıkaran Selçuklu Holding iştiraki olan Selin Yapı, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde hareket ederek Selçuklu Holding Spor ve Kültür Merkezinin temelini attı



Sancaktepede 1500 konutluk Rings İstanbul projesini geçtiğimiz haftalarda satışa çıkaran Selçuklu Holding iştiraki olan Selin Yapı, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde hareket ederek Selçuklu Holding Spor ve Kültür Merkezinin temelini attı.
Yaklaşık 8 bin metrekare alan üzerine kurulu 13 bin metrekareyi aşan kullanım alanıyla 3 katlı olarak inşa edilmesi planlanan Selçuklu Holding Spor ve Kültür Merkezinde yer verilecek Kompleksteki bölümler hentboldan basketbol ve voleybol sahasına, aerobik salonlarından olimpik yüzme havuzlar ve eğitim katlarına kadar geniş bir yelpazede bulunuyor.
Geçtiğimiz dönemlerde Sancaktepe Ferhatpaşa bölgesine bir ilkokul ve sağlık meslek lisesinin temelini attıklarını belirten Selçuklu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel, şöyle konuştu: Sancaktepeye Biofarma ile ilk kez geldiğimiz andan itibaren bölgeyi evimiz bildik. Selçuklu Holding olarak Biofarma ile başlayan Sancaktepe bağımızı Sentez Matbaa, Mehtap Mutfak Eşyaları ve en son gözbebeği projemiz olan Rings İstanbul ile güçlendirdik. Bu projeyle kentsel dönüşümü ve bölgede istihdam alanı yaratmayı önemsiyoruz. 

 


Geri Dön