06 / 05 / 2024

Sembol İstanbul nerede?

Sembol İstanbul nerede?

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

Sembol İstanbul projesi 1066 konut, 554 ofis ve 44 dükkandan oluşuyor. Projenin içerisinde 3 residence bloğu ve 1 alışveriş merkezi bulunuyor. "Sembol İstanbul nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...



Karden İnşaat tarafından inşa edilen Sembol İstanbul 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden bulunuyor. Projede A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriliyor.


Sembol İstanbul projesi 1066 konut, 554 ofis ve 44 dükkandan oluşuyor. Projede stüdyo dairelerin yanı sıra alternatif daire tipleri olarak 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlanmış dairelere de bulunuyor.


Sembol İstanbul projesi 2+1 dairelerin satışları tamamlandı.  Projenin teslim tarihi 2015 yılının  Aralık ayı olarak planlanıyor. 


Sembol İstanbul stüdyo dairelerin fiyatı 120 bin TL'den başlıyor. Projenin C bloğunda 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen busidence daireler olarak tasarlandı.


Sembol İstanbul Fin hamamı,açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Sembol İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme ile 30 ay vade, sıfır faiz uygulanırken yüzde 25 peşin ve yüzde 50’sini teslimde ödeme, diğer seçenekte ise tamamını peşin ödeyenlere yüzde 10 indirim yer alıyor.


Sembol İstanbul nerede?

İstanbul Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerindeki proje Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 kilometre, havaalanına 12 kilometre,  deniz otobüslerine 4 kilometre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Sembol İstanbul nerede?

Adres: Namık Kemal Mah. Haramidere yolu cad. NO: 28 İstanbul

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön