02 / 05 / 2024

Sembol İstanbul'da 3 ayrı kampanya!

Sembol İstanbul'da 3 ayrı kampanya!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

Toplamda 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sembol İstanbul'da 3 ayrı kampanya yer alıyor. Proje E-5 karayoluna 800 metre, havaalanına 12 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Bahçeşehir Sembol İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor. Proje  Karden İnşaat   tarafından inşa ediliyor.


Daire teslimleri 11 ay sonra yapılacak olan Sembol İstanbul 'da 88 metrekare ile 200 metrekare arasında farklılık gösteren alanlara sahip daireler yer alıyor. 


Sembol İstanbul'da 3 ayrı kampanya!

- Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor.

- Yüzde 25 peşinat ödendiğinde 30 ay vade farksız taksit seçeneği sunuluyor.

- Yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında yüzde 50'si teslimde ödenebiliyor. 


Beylikdüzü– Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul Konutları havaalanına 12 kilometre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre, E-5 karayoluna 800 metre, deniz otobüslerine 4 kilometre mesafede bulunuyor. 


Bahçeşehir Sembol İstanbul 'un sosyal imkanları; fitness, spa ve masaj salonları, tenis kortları, açık – kapalı yüzme havuzları, Fin hamamı, plates, çocuk oyun alanları, oyun ve hobi odaları, cafeler, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları, Türk hamamından oluşuyor.


Sembol İstanbul iletişim bilgileri

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön