29 / 04 / 2024

Semerkand Line Home Ofis'te satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Semerkand Line Home Ofis'te satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Bugüne kadar Bahçeşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Silivri, Çağlayan, Bayrampaşa, Zeytinburnu ve Bakırköy'de projeler gerçekleştiren Semerkand Yapı'nın homeofis projesinde sona gelindi..



Bugüne kadar Bahçeşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Silivri, Çağlayan, Bayrampaşa, Zeytinburnu ve Bakırköy'de projeler gerçekleştiren Semerkand Yapı'nın homeofis projesinde sona gelindi. Şirketin Esenyurt'ta homeofis (ofisevler) konseptindeki projesi Semerkand Line Home Office'in yüzde 60'ı satıldı. Proje yıl sonunda bitirilmiş olacak. 


SATIŞLARI ARTTI 

Semerkand Yapı Proje ve İş Geliştirme Bölüm Başkanı Çetin Çapan, "Aralık 2014'te başladığımız bu projede dükkânlar da ofisler de yoğun ilgi görüyor. Teslime 8 aydan kısa bir zaman kalması son haftalarda satışlara yeniden hız kazandırdı" yorumunu yaptı. Projeden lansmanda alım yapan müşterilerin kazançlarının daha bir yıl dolmadan yüzde 50'ye yaklaştığını söyleyen Çapan, "Lansmanda 135 bin liradan satılan homeofislerin fiyatları bugün 185 bin liraya çıktı" dedi. 55 ila 100 metrekare arasında değişen cadde cepheli mağazaların yanı sıra 50 ila 90 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 lüks daire ve ev-ofis seçenekleri de projede yer alıyor. Projeyi zincir marka haline getirmeyi planladıklarını söyleyen Çapan, Bakırköy Zuhuratbaba'da Semerkand Line Bakırköy'ü hayata geçireceklerini de kaydetti. 


Sabah


Geri Dön