02 / 05 / 2024

Şemsettin Ceyhan Eynerce Kavşağı’nı inceledi!

Şemsettin Ceyhan Eynerce Kavşağı’nı inceledi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.




AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Dilovası’nda yapımı devam eden Eynerce (doğu) Kavşağı’nda çalışmaları inceledi


AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Köprünün üzerine çıkarak işçilere selam veren Ceyhan, “Bir dönem büyük sıkıntılara sebep olan ve Dilovası’na girişte zorluk yaşatan bu kavşağı yakın zamanda milletimizin hizmetine açarak Dilovası’nda bir projeyi daha hayata geçireceğiz” dedi.


MİLLETİN GÜVENİ

Seçim beyannamesinde verdikleri sözleri yerine getirerek milletin güvenini boşa çıkarmayacaklarını söyleyen Ceyhan, “Ulaşımda yatırımlar hız kesmeden devam edecek. Amacımız kesintisiz ve hızlı ulaşımın sağlanmasıdır. Hükümetimiz kurulduğu günden bugüne kadar ulaşım alanına büyük ağırlık vererek, çok önemli kaynakları ulaşımın çağdaş ve modern hale gelmesi için harcamaktan kaçınmadı. 1 Kasım seçimlerinde milletimizde aldığımız güven ve destek ile çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Her zaman söylüyoruz,1 Kasım zaferi bizlere 7 Haziran mesajını unutturmayacak ve çalışmalarımızı eksiksiz ve gayretle yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 


Manşet Kocaeli




Geri Dön