28 / 04 / 2024

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Pekdemir İnşaat'ın Kandıra Yolu üzerinde hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde teslimler gerçekleşti. Mart 2019'da yapılması planlanan teslimler 22 aydan 18 aya çekildi. 



Pekdemir İnşaat tarafından Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’de hayata geçirilen Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019’dan öne çekti, daireler sahiplerine teslim edildi. 

Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre, 280 konutluk Semt Kocaeli’nin inşaatının, Pekdemir İnşaat tarafından yaklaşık 540 günde tamamlanmasıyla, yaşam başladı.  Çevre düzenlemesine kadar tamamlanan projede teslimler yapıldı.

Haziran 2017’de temeli atılan Semt Kocaeli’nin inşaatı 18 ayda tamamlandı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 280 dairelik projenin yaklaşık 540 günde bitirilmesiyle ortalama 2 günde 1 dairenin inşa edildiği bir inşaat hızı ile projeyi tamamladıklarını ifade etti.

Pekdemir’in 3 kuşak boyunca koruduğu güven ve kaliteye dayalı kurumsal geleneklerini, müşterilerinin tamamlanan önceki projelerinden aldıklarını söyleyen Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 2017 yılının Nisan ayında projenin lansmanını yaptıklarını, Haziran ayında da inşaatına başladıklarını ve 18 ay gibi bir sürede 6 katlı 15 blokta toplam 280 dairelik projeyi, Pekdemir’in 75 yıllık birikimi ve bugüne yansıttığı kurumsal proje yönetim becerisi ile deneyimli uzman teknik ekibi  ile rekor bir zamanda tamamladıklarını dile getirdi.

Pekdemir, “Pekdemir Güvence Sistemi olarak tanımladığımız teknolojik altyapımız, müşterilerimizden elde ettiğimiz geri bildirimleri değerlendirerek, inşaat, satış ve satış sonrası ile ilgili kalite standartlarımızı geliştirmemizi sağladı. Malzeme seçiminden, tedarik zincirine, imalattan, pazarlamaya kadar, tüm süreçlerimizde kalite standardına ulaşmamız, bize büyük hız kazandırıyor. Bu sayede, inşaat sektöründeki yüksek maliyet artışlarına karşın, finansal dengelerimizi koruyarak, Semt Kocaeli projemizde olduğu gibi, müşterilerimize dairelerini erken teslim ederek, yatırımlarının da erkenden değer kazanmaya başlaması avantajını da sağlamış olduk”şeklinde konuştu.

www.semtkocaeli.com


Geri Dön