29 / 04 / 2024

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!


Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Asya Yılmaz ve Murat Memur ortaklığında kuruldu.



Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Asya Yılmaz ve Murat Memur ortaklığında kuruldu.

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketin Konusu

 Her türlü oto araçlarının arıza ve hasarlarının tespitini yapmak, yaptırmak, servislerini kurmak, kurdurmak. 2. Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Sirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs , kamyon , kamyonet , traktör , taksi , motorsiklet , bisiklet , trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz tasıtlarının , grayder , silindir v.b agır is ve sanayi makinelerinin , yükleme , bosaltma is makinelerinin yurt içinde ve yurt dısında ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilligini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 4. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dıs lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 5. Oto galerileri açmak, isletmek ve islettirmek. 6. Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatını yapmak. 7. Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diger tüm islevli aksesuarlarını her türlü yedek parçalarını almak, satmak, ihracatını ve ithalatını yapmak. 8. Motorlu kara nakil vasıtalarının akülerinin alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 9. Her türlü nakil vasıtanın tamir, bakım, boya ve servis hizmetlerini vermek, bu isler ile ilgili her türlü malzeme, yedek parça ve hizmeti almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 10. Motorlu ve motorsuz elektrikli, elektronik her çesit kara vasıtaları olan otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs ve benzeri araçların her türlü tamir bakımını, yedek parça, modernizasyonu, rutin teknik kontrollerini yapmak. Bu islerle ilgili her türlü servis ağları kurmak, işletmek. 11. Otomotiv sanayi ile ilgili yıkama yağlama servisi kurmak, işletmek, kullanılacak malzemelerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 12. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Sirket bu amaçlarını gerçeklestirebilmek için; lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dısından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Sirketin sahip oldugu her türlü menkul ve gayrimenkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbasları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü sahıs ve tüzel kisiler namına teminat, kefalet, isletme rehin ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklılarına karsılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü sahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir. Yukarıda gösterilen konulardan baska ilerde sirket için faydalı ve lüzumlu görülecek baska islere girisilmek istendigi takdirde ortaklar kurulu karar aldıktan sonra bu isleri de yapabilecektir.


Geri Dön