11 / 05 / 2024

Seramiksan kariyer günlerine devam ediyor!

Seramiksan kariyer günlerine devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sanayi üniversite iş birliği kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstriyel Cam ve Seramik Bölümü öğrencileriyle buluştu.



Seramiksan, kariyer hedefleri ve mezuniyet sonrası birikimlerin paylaşılması, insan kaynakları ve üretim süreçleri ile ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Meslek Yüksek Okulu’nda Endüstriyel Cam ve Seramik Bölümü öğrencilerine bilgi verdi.


Seramik sektörünün öncü firmalarından biri olan ve bölgesinde yarattığı artı değerler ile gelişimini sürdüren Seramiksan, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği kariyer günleri ile tecrübesini genç nesillere aktarıyor. Program kapsamında Seramiksan Karo Fabrikası Hazırlamalar Üretim Müdürü Muzaffer Yılmaz, seramik üretim aşamaları, maliyet hesabı ve kalite kontrol ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi. Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy ise seramik fabrikalarında insan kaynakları yönetimi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.


Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, “Seramiksan olarak sanayi üniversite iş birliğine çok önem veriyoruz. Öğrencilere bu kapsamda verdiğimiz bilgilendirmenin çok yararlı olacağını düşünüyoruz. Meslek Yüksek Okulları ile ilgili faaliyetlere devam edeceğiz” dedi.


Geri Dön