Genel

Seranit, UNICERA Fuarı ’nda meraklılarını bekliyor!

Seranit,   2-6 Mart tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü ’nde gerçekleştirilecek UNICERA Fuarı ’nda sektörü, seramikle yeniden tanıştıracak!

 SERANİT ile “seramikle yeniden tanışın ”

Lider porselen karo üreticisi Seranit, tasarım ve mimaride yeni başlangıçlar olacak, geleceğin teknolojisi ve geleceğin mimarisinin buluştuğu sıra dışı bir fuar deneyimi yaşatmak için UNICERA 'da kendi holünü hazırlıyor. Sanat ve teknolojinin buluştuğu “arttech ” konsepti ile hazırlanan “FUTURE GALA ” holü farklı tasarımı ve birçok farklı etkinlik ile ziyaretçilerin ilgi odağı olacak. Seramik üretimine başlamaya hazırlanan Seranit, UNICERA Fuarı 'nda yeni seramik markasını ve Bahar Korçan tarafından tasarlanan iki yeni serisini tanıtacak.


Porselen karo sektörünün lider üreticilerinden biri olan ve seramik üretimine de hazırlanan Seranit,   2-6 Mart tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü 'nde gerçekleştirilecek UNICERA Fuarı 'nda sektörü, seramikle yeniden tanıştıracak!

Yepyeni bir marka ile   seramik üretimine başlayan Seranit, 23. UNICERA Fuar 'ında modacı ve tasarımcı Bahar Korçan tarafından yeni seramik markası için özel olarak tasarlanan seramik serisinin tanıtımını da gerçekleştirecek. “Seramikle Yeniden Tanışın! ” yaklaşımıyla üretilen kalite ve tasarımı ön plana alan yeni ürünleriyle dünya seramik pazarının en önemli oyuncuları arasında yerini almaya hazırlanan Seranit, standart ürünlerinin yanı sıra özel ürünler ve özel serilerle seramiğe yeni bir yaklaşım getirmeye hazırlanıyor.

UNICERA Fuarı 'nda 8.Hall 'de bulunan 2000 metrekarelik bir alanda hem porselen karo ürünlerini ve yeni markasını hem de yeni marka için Bahar Korçan tasarımıyla üretilen yeni serilerini sergileyecek olan Seranit, dev standında çok ilgi çekecek çeşitli etkinlikler de düzenleyecek. Yurt dışından gelen grupların yanı sıra, modacı ve tasarımcı Bahar Korçan 'ın da yer alacağı etkinlikler sırasında düzenlenecek gösterilerde Seranit 'in yeni seramik markasının doğuş hikayesi de anlatılacak.

Yerli, yabancı sektör profesyonellerini bir araya getiren, çok sayıda iş bağlantısının gerçekleştirilmesine ortam oluşturan UNICERA Fuarı 'nı 2010 yılında 2.883 'ü yurt dışından gelenler olmak üzere 53.394 kişi ziyaret etmişti. UNICERA Fuarı 'nın bu yıl da 55 bine yakın kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Sinpaş Grubu 'nun lokomotif şirketlerinden Seranit, dünyanın dört bir yanında 65 ülkeye ihracat yapıyor. 8.5 milyon m2 'lik üretim kapasitesi ile Avrupa 'nın tek çatı altında faaliyet gösteren en büyük porselen karo fabrikalarının arasında olan Seranit ürün kalitesiyle de Avrupa 'daki güçlü rakipleri İtalya ve İspanya gibi ülkeler de başta olmak üzere dünyanın tercihi oldu.   Seranit 'in yurt dışında çeşitli ülkelerde 50 'ye yakın showroomu bulunuyor.