28 / 04 / 2024

Serdar İnan İranlılar'a İstanbul'da yatırım yaptıracak!

Serdar İnan İranlılar'a İstanbul'da yatırım yaptıracak!

Serdar İnan, Orta Doğulu sermayedarların Yeni İstanbul 'a yatırımını sağlamak üzere geçtiğimiz aylarda İran 'a yaptığı ziyaretin ardından iade-i ziyarette bulunan İranlı işadamlarına önce İstanbul 'u gezdirdi sonra da yatırımı garantiledi  



Başbakanın açıkladığı Kanal İstanbul projesine 30 milyar dolarlık çılgın teklif veren İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Orta Doğulu sermayedarların Yeni İstanbul 'a yatırımını sağlamak üzere geçtiğimiz aylarda İran 'a yaptığı ziyaretin ardından iade-i ziyarette bulunan İranlı işadamlarına önce İstanbul 'u gezdirdi sonra da yatırımı garantiledi.  

İranlı misafirlerini İnanlar yatıyla çıkardığı Boğaz turunun ardından evinde ağırlayan Serdar İnan, yemekte İranlı Belediye Başkanı   Dr. Ali Azeri, Muhammed Azeri, İranlı şirket Mehrabena 'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Mesgarkhoyi ile İranlı işadamı Mahmut Rahim 'le biraraya gelerek Yeni İstanbul projelerini ve yatırım planlarını görüştü. İran ziyareti sırasında pek çok işadamıyla biraraya gelerek, bir basın toplantısı da düzenleyen Serdar İnan, İran 'dan yatırım sözü ve projelerle dönmüştü.

İranlı işadamlarına ‘Türk Malı 'nın değerini anlattı …
İnan bu iade-i ziyaret sırasında İranlı işadamlarına Başbakanın açtığı 'lider ülke Türkiye' vizyonu ışığında, dünya markası olma yoluna giren ‘TÜRKMALI ' imajının inşaat sektöründeki destekçisi olarak Türk Malı 'nın değerini de anlattı.

Serdar İnan dün başlayan CNR 'daki İran Ticaret Fuarı 'na İran Başkonsolosu 'nun özel davetlisi olarak katıldı.

İran 'ın kapılarını açtı, sırada Suudi Arabistan ve Katar var …
Serdar İnan, Orta Doğulu sermayedarları Yeni İstanbul 'a yatırıma teşvik turuna önümüzdeki hafta gideceği Suudi Arabistan ve Katar 'la devam edecek.


Geri Dön