Sektörel

Serdar İnan sosyal medyada sahalara döndü!

8 yıl önce Kanada'ya giden İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan sosyal medyada profil fotoğrafını değiştirdi.

İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan, sosyal medya platformu Facebook'tan profil fotoğrafını değiştirdi. 8 yıldır Kanada'da yaşayan İnan 6 Ağustos 2024 saat 23:44'te Facebook hesabındaki profil fotoğrafını değiştirerek sessizliğini bozdu.

İnan'ın Facebook profilindeki hareketliliği gören takipçilerinden adeta yorum yağmuru geldi. Kısa sürede fotoğraf 304 beğeni ve 83 yorum aldı. İşte İnan'ın profil fotoğrafına gelen o yorumlar...

6 YIL ÖNCE PAYLAŞMIŞTI...

İnan, şahsi Facebook hesabında en son paylaşımını 11 Nisan 2018 tarihinde yapmıştı. Bu tarihe kadar sosyal medyayı aktif kullanan İnnan'ın 6 yıl önce yaptığı paylaşımda:  '' Tokyo Üniversitesi öğrencilerinin geliştirdiği bu ilginç proje ile sırtınıza asılı küçük bir drone yardımıyla kısa süreli olarak uçmak, sıçrama mesafenizi artırmak mümkün olacakmış. https://t.co/yHBZYHvjOS'' ifadelerini kullanmış bu, İnan'ın  Facebook'tan yaptığı son paylaşım olmuştu.

15 NİSAN 2018'DE İFLAS KARARINI AÇIKLADI!

Serdar İnan, patronu olduğu İnanlar İnşaat'ın 15 Nisan 2018 tarihinde, sosyal medya  X hesabından yaptığı paylaşımla şirketin iflasını istediğini duyurmuştu. 

İnan, 6 yıl önce sosyal medya hesabı X'ten şirketinin iflas kararıyla ilgili  şu ifadeleri kullanmıştı: "Türkiye'deki şirketimizin mal varlığı rahatlıkla borçlarının kapanmasını sağlayacak seviyededir. Bu sebeple şirketimizin üzülerek iflasını istiyorum, ilgili resmi makamlardan ricam işlemlerin bu yönde yapılmasıdır, böylece hak sahipleri alacaklarını rahatlıkla alabileceklerdir."

SERDAR İNAN KİMDİR? 

1965 yılında Erzincan’da doğan Serdar İnan evli ve dört kız çocuğu babası. Robert Koleji ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık bölümü mezunu olan İnan’ın aile üyelerinin birçoğu mimar ve inşaat mühendisi.

Serdar İnan, üniversite yıllarında aile şirketi olan İnanlar’da çalışmaya başladı. İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğunda ise yıl 1995’di. İnan’ın gayrimenkul işlerinin yanı sıra otomotiv, sigorta ve gıda sektörlerinde de girişimleri oldu.

İNANLAR İNŞAAT HAKKINDA!

1965 yılında, İstanbul-Laleli’de, İnan İnşaat adıyla başlayan şirket 220’nin üzerinde konut projesi gerçekleştirdi. 

İNANLAR İNŞAAT PROJELERİ!

İnanlar İnşaat’ın projeleri arasında; 2002 yılında Çekmeköy’de inşa ettiği Çamlık Villaları, 2008 yılında Fulya’da inşa ettiği Terrace Fulya, 2011 yılında Büyükada’da inşa ettiği Terrace Lido, Sarıyer’de inşa ettiği Terrace Bahçe, Kağıthane’de inşa ettiği Avlu 138, 2012 yılında Şişli’de inşa ettiği Terrace Feri, 2013 yılında Kartal’da inşa ettiği Asl-ı Bahçe, 2014 yılında Zekeriyaköy’de inşa ettiği Terrace Doğa, Atakent Halkalı’da inşa ettiği Terrace Tema, 2015’de Beylikdüzü’nde inşa ettiği Terrace Mix, 2016 yılında Basın Ekspres Yolu’nda inşa ettiği Terrace Home, 2016 yılında Zekeriyaköy’de inşa ettiği Terrace Hayat, Terrace Vadi ve Terrace Plus, 2017 yılında  Çekmeköy’de inşa ettiği Terrace Koru projeleri,  Beylikdüzü’ndeki Terrace Lotus projesi, Atakent’te Terrace Su, Zekeriyaköy’de Terrace Zen projeleri,  Bağdat Caddesi’nde Terrace Cadde 251, Ihlamur Terrace, Cadde Terrace ve Terrace Deniz projeleri yer alıyor.

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!