14 / 05 / 2024

Serdar İnan : Türkiye'nin petrolü gayrimenkuldür!

 Serdar İnan : Türkiye'nin petrolü gayrimenkuldür!

Türkiye markalı konut sektörünün önemli oyuncularından İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, mütekabiliyet yasasının ülke için milat olduğunu dile getiriyor.





İspanya’da 500 milyar doların sektöre aktığını anlatan İnan, “Bu demektir ki 10 yıllık süreçte Türkiye bir trilyon dolar elde eder. Yeterki oyunu iyi oynayalım, oturma izni, vatandaşlık hakkı gibi taleplere tam ve az bürokrasi ile yanıt verelim. Türkiye’nin petrolü gayrimenkuldür” diyor.


Türkiye inşaat sektörünün en eski kuruluşlarından olan İnanlar İnşaat, faaliyete geçtiği 1965 yılından itibaren İstanbul ağırlıklı projeleri ile öne çıktı. İstanbul’da özellikle Eminönü, Aksaray, Çapa, Topkapı hattında iş merkezleri, hanlar ve konut projelerine imza atan grup, çok sayıda fabrika ve AVM inşaatının da yapımını gerçekleştirdi.


2004 yılından bu yana hızla gelişen markalı konut sahasında ‘Terrace’ markası ile proje geliştiren İnanlar inşaat, bugüne kadar 220 farklı projeye imza atmış. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, uyguladığı birbirinden farklı satış kampanyalarının yanı sıra, renkli kişiliği ve şiire olan merakıyla tanınıyor.


Ekonomist


Geri Dön