30 / 04 / 2024

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin, "Hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.



Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir'deki depremde hayatını kaybedenler anısına 10 farklı noktada lokma döktürdü, Rıza Bey Apartmanı enkazı önüne karanfil bıraktı. Sandal, deprem gerçeğini unutmadan ilk günden itibaren yoğun çalışma içinde olduklarını belirtti.

İzmir depreminde hayatını kaybedenler anısına lokma döktüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Sevgi Yolu'ndaki etkinlikte sıraya girerek lokma alıp, vatandaşlara ikram etti. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Başkan Sandal, daha sonra depremde büyük can kayıplarının yaşandığı ve derin üzüntüye nedenolan Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Rıza Bey Apartmanı'nın enkaz alanına geçerek, depremde hayatını kaybedenler anısına karanfil bıraktı. Çalışanlarla sohbet edip, işlerinde kolaylıklar dilediğini ifade eden Sandal, "Depremde hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Bayraklı Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara ikram edilen lokma etkinliği 10 farklı noktada gerçekleşti. Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Doğanlar, Emrah apartmanları, Yağcıoğlu sitesi, Sakarya Caddesi üzerindeki Rıza Bey Apartmanı yakını ve yol üzerinde, Yamanlar Mahallesi Üç Fidan Heykeli, Çay Mahallesi Sancak Camisi, Manavkuyu Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi Migros önü, Gümüşpala Meydanı heykel önü ve Bayraklı Sevgi Yolu'nda lokma döküldü, mevlit okundu. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek sıraya giren vatandaşlar, Başkan Sandal'a teşekkür ederek, depremde yaşamını yitirenler için dua etti.

Başkan Sandal, "Depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabır diliyorum. Vatandaşlarımızın sağlıklı konutlara kavuşmasıyla ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız. Deprem gerçeğini aklımızdan çıkarmadan her gün aynı hassasiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Meclisimizde aldığımız tarihi kentsel dönüşüm kararı sonrası hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" diye konuştu.

İzmir Konak, kentsel dönüşüm ile ivme kazanacak!

5 bin konut dönüşecek!

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!


Geri Dön