04 / 05 / 2024

Şerifali Quant Residence satış ofisi!

Şerifali Quant Residence satış ofisi!

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

Şerifali Quant Residence satış ofisi telefon numarası 0216 499 15 10 olarak bildiriliyor. 2 blok halinde yükselen Quant Residence projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor...



Quant Residence, İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Şerifali bölgesinde hayata geçiriliyor.  Kraton A.Ş.  imzasıyla yükselen proje 4 bin metrekare arsa alanına sahip. Şerifali  Quant Residence  satış ofisi bilgileri için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.


5 ve 17 katlı 2 bloktan meydana gelen Quant Residence projesi kapsamındaki konutların fiyatı 250 bin liradan başlıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede toplamda 67 adet konut mevcut.


2015 yılında konut teslimlerinin yapılması planlanan Şerifali Quant Residence içerisinde yüzme havuzu,  fitness merkezleri, spa salonu, buhar odaları, otopark ve güvenlik görevlisi gibi olanaklar bulunuyor.


Quant Residence ödeme planına göre banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Bunun için öncelikle yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor.




Kraton A.Ş Quant Rezidans adres bilgileri


Quant Residence adres: İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Şerifali


Şerifali Quant Residence satış ofisi!


Şerifali Quant Residence satış ofisi telefon: 0216 499 15 10

Web adresi: www.quantresidence.com


Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön