29 / 04 / 2024

Şerifali Quant Residence ulaşım!

Şerifali Quant Residence ulaşım!

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

2015 yılının Haziran ayında anahtar teslimleri yapılacak olan Quant Residence Evlerinde konutlar 250 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Şerifali Quant Residence ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor...



Kraton A.Ş tarafından hayata geçirilen  Quant Residence  projesi 2 blok halinde yükseliyor. Satışların devam ettiği Quant Residence Evleri İstanbul Şerifali'de konumlandırılıyor. Şerifali Quant Residence ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


4 bin metrekare arsa alanına sahip olan Quant Residence Şerifali Evlerinde 17 katlı olan rezidans bloğu, 5 katlı olan ise ofis bloğu olarak inşa ediliyor. Toplamda 67 adet daireden meydana gelen Quant Residence projesinde konutlar 2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek.


Şerifali Quant Residence ulaşım bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlardan meydana gelen Quant Residence Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor. 


Kraton A.Ş. Quant Residence satış ofisi ile 0216 499 15 10 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Quant Residence satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 250 bin TL'den başlayarak, 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor. 


Quant Residence Evlerinde açık-kapalı yüzme havuzu, spa salonu, güvenlik, otopark ve fitness merkezi gibi sosyal donatılarda mevcut durumda.  Şerifali Quant Residence Evlerinde banka kredisi kullanmak için yüzde 25 peşinat ödenemesi yapılması gerekiyor. 


Şerifali Quant Residence ulaşım:


Şerifali Quant Residence ulaşım!


Quant Residence Şerifali iletişim:

Telefon: 0216 499 15 10

Web adresi: www.quantresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön