28 / 04 / 2024

Şerifali Quant Residence fiyat!

Şerifali Quant Residence fiyat!

Firma: Kraton A.Ş.

İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye 'de hayata geçirilen Şerifali Quant Residence fiyat bilgisi için haberimizden yararlanabilirsiniz...




Kraton A.Ş tarafından hayata geçirilen Şerifali Quant Residence lokasyon olarak Ümraniye Şerifali'de konumlandırıldı. Ofis ve konut olmak üzere 2 blok halinde tasarlanan Şerifali Quant Residence 'ın ofis bloğu 5 katlı, konut bloğu ise 17 kat olarak yükseliyor. 


Arsa alanı 4 bin metrekare olarak belirlenen Şerifali Quant Residence fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. İçerisinde 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı Şerifali Quant Residence projesinde toplam olarak 67 daire mevcut durumda. Şerifali Quant Residence fiyat bilgisi şöyle: 


Şerifali Quant Residence fiyat: 


1+1 daireler 220 bin TL'den, 

2+1 daireler 385 bin TL'den,

3+1 daireler 1 milyon 320 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarma satışa sunuluyor. Şerifali Quant Residence ödeme planı şu şekilde: 


Şerifali Quant Residence fiyat!



Şerifali Quant Residence ödeme planı dahilinde  banka kredisi kullanarak 120 aya kadar taksitlendirme seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor. Bunun içinse daire fiyatının yüzde 25'i peşin ödeniyor. 



Şerifali Quant Residence ne zaman teslim? 


Şerifali Quant Residence projesi 2015 yılının Haziran ayında teslim ediecek. 



Quant Residence teslim tarihi  

Web adresi: http://www.kraton.com.tr/

Telefon:0 212 579 70 79 

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


Geri Dön