20 / 05 / 2024

Sertex Markiz koleksiyonu ile evlerde bahar havası sürüyor!

Sertex Markiz koleksiyonu ile evlerde bahar havası sürüyor!

Mevsimsel değişiklikler ev tekstilinde de etkisini gösteriyor. Bu yıl ki sezon oturma gruplarında farklılık arayanlar için Sertex’ in döşemelik ürünlerinden Markiz koleksiyonunun canlı renkleriyle dikkat çekiyor...



Yumuşak tuşesi ve rengarenk görünümüyle Sertex Markiz koleksiyonu ile evlerde bahar havası sürüyor. 


Mevsimsel değişimler ev tekstilinde de etkisini gösteriyor. Evde küçük değişiklikler yapmak ya da ev dekorasyonuna hareketlilik getirmek isteyenler için Sertex, yeni koleksiyonu Markiz’i gözler önüne seriyor. Tek düze ve klasik tarzının dışında, canlı renklerin bir arada bulunduğu koleksiyon modern mekan tutkunları için ideal.


Markiz, özel yumuşak tuşesi, turuncudan maviye, pembeden kırmızıya kadar birbirinden farklı yirmi sekiz renk seçeneği ve üç farklı dokusuyla koltuk takımları için geniş ürün yelpazesi sunuyor. Koltuk ve yastıklarda modern tarzlara uyum sağlayabilen Sertex’in bu özel koleksiyonu rahatlığıyla da öne çıkıyor. 


Yaşam alanlarınızda şık ve modern esintiler oluşturmak, hem keyifli zaman geçirmek hem de konuklarınızı ağırlamak için farklı bir seçenek arıyorsanız mutlaka Sertex mağazalarına uğrayın.



Geri Dön