13 / 05 / 2024

Servcorp, hazır ofisle tasarruf sağlıyor!

Servcorp, hazır ofisle tasarruf sağlıyor!

Ofisler şirketlerin kimliğini ve karakteri yansıtıyor. Servcorp tarafından geliştirilen hazır ofis ve sanal ofis çözümleri bir yandan prestijli ofis ortamı sağlarken diğer yandan da ofis maliyetlerini yüzde 70'e varan oranlarda azaltıyor



Dünya çapında 128 noktada 30 bin müşterisi bulunan Servcorp, Nişantaşı'nda Lous Vuitton Orjin Binası'nda açtığı merkezle Türkiye pazarına da giriş yaptı. Servcorp 9 fiziki ofisin yanı sıra sanal ofis hizmetlerinin sunulduğu Nişantaşı'ndaki merkezin ardından, ikinci merkezizini de Levent'te yer alan Tekfen Tower'da açacak. Servcorp'un CEO'su ve sanal ofis uygulamasının fikir babası Alfred Moufarrige ile Servcorp'un Türkiye'deki ilk merkezi Nişantaşı ofisinde buluştuk. Moufarrige, ilk hazır ofisini 1978'de Sidney'de açtığını belirterek, bugün dünya çapında 128 lokasyonda, yaklaşık 30 bin müşterisi olan bir şirkete dönüştüklerini anlattı. Servcorp'un IT kökenli bir şirket olduğunu ifade eden Moufarrige, sundukları ofis çözümlerinin tamamen kendilerinin geliştirdiği yazılımlar sayesinde farklılaştığını belirtiyor. Moufarrige, fiziki ofis hizmetlerinin yanı sıra sanal ofis hizmeti de sunduklarını dile getirerek, "Fiziki ofislerimizde her türlü teknolojik ve fiziki altyapı hazır olarak sunuluyor. Tüm ofisler için için ortak resepsiyon hizmetleri, iki dil bilen respsiyonistler tarafından veriyor. Kendi geliştirdiğimiz yazılımlar sayesinde tüm yurt içi ve yurt dışı şirket içi görüşmeler Sevcorp sistemi üzerinden ücretsiz olarak yapılabiliyor.

Sanal ofisle iş ağı genişliyor
Servcorp ofis sahipleri dünyanın her yerinde Servcorp ofislerinden faydalanabiliyor ve toplantı odalarını kullanabiliyor" diye konuştu. Moufarrige, Servcorp hazır ofis çözümlerinin maliyetleri azaltarak normal ofislere göre yüzde 70'e varan tasarruf sağladığına da dikkat çekti. Moufarrige, sanal ofis çözümlerinde ise şirketlerin ofis merkezi adresi olarak Servcorp merkezlerini gösterdiğini ifade ederek, "Şirketlerin tüm iletişim, posta hizmetleri Servcorp merkezleri üzerinden yürütülüyor. Müşterilerimiz belli süreler içerisinde bu merkezlerdeki fiziki ofislerden de yararlanabiliyorlar, toplantı odalarında toplantılarını yapıp, ziyaretçi ya da müşterilerini ağırlayabiliyorlar. Türkiye'deki bir girişimci dünyanın istediği yerinde ofis açabilir ve ticaret yapılabilir hale geliyor" dedi. Türkiye'de ilk ofislerini Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki Louis Vuitton Orjin binasında açtıklarını söyleyen Moufarrige, çok yakın bir zaman içinde Levent'teki Tekfen Tower'da ikinci merkezlerini hizmete sokacaklarını anlattı. Moufarrige, Nişantaşı'nda 9 adet fiziki ofis bulunduğunu, Tekfen binasında ise 31 adet fiziki ofis ile hizmet vereceklerini kaydetti. Türkiye'nin Avrupa ve Ortdoğu pazarlarının her ikisine de yakınlığıyla bilinen dünya ticaret rotalarının birleştiği bir nokta da yer aldığını ifade eden Moufarrige, "Türkiye hızla gelişen bir pazar ve aynı zamanda bölgesinde bir güç merkezi olarak öne çıkıyor. Gerek Türkiye'de yatırım yapmak isteyen, gerekse ortadoğu'da yatırım yapmak isteyen şirketler İstanbul'da ofis tutmak yerine Servcorp'un hazır ofislerini tercih edeceklerdir" diye konuştu. Moufarrige, aynı zamanda Türkiye'ki lokal firmalara global standartlarlarda ofis hizmeti sunarak dünyaya açılmalarına aracılık edeceklerini kaydetti.

BÜLENT AYTAC YOLDAŞ/Sabah Emlak


Geri Dön