29 / 04 / 2024

''Servet kazandılar'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

''Servet kazandılar'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımına yönelik yaptığı açıklamada ''bildiğin servet kazandılar'' diyerek yatırımcıları uyardı. Gümüş alın!



SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI!

Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar ''gümüş bugün ne kadar, bugün gümüş fiyatı kaç lira? Bugün gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar oldu?:'' sorularını arama motorlarında aratıyor.

 Servet kazandılar diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

Gümüş fiyatları, geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olurken, bu sene de yatırımcılar gümüşten umutlu. Gümüş fiyatları Fed faiz kararından sonra yükselişe geçti. 15 TL seviyesini gören gümüş fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe geçti.

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Tüm bildiğiniz rakamları unutun! İslam Memiş büyük bombayı patlattı

Bugün gümüşün ons fiyatı 22,41 dolar seviyesinden değerleniyor. Gümüş alış fiyatı bugün 13,61 lira, gümüş satış fiyatı ise 14,21 lira seviyesinden işlem görüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön