27 / 04 / 2024

''Gümüşte değer artışları devam edecek'' diyen İslam Memiş'ten şok eden açıklama geldi! Son 20 yılda...

''Gümüşte değer artışları devam edecek'' diyen İslam Memiş'ten şok eden açıklama geldi! Son 20 yılda...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları gümüş konusunda uyararak ''Gümüşte değer artışları devam edecek'' ifadelerine yer verdi.



Milyonlarca yatırımcı ve gümüş almayı düşünenler gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar  gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı sorularının yanıtlarını merak ediyor.

 Gümüşte değer artışları devam edecek diyen İslam Memiş ten şok eden açıklama geldi! Son 20 yılda...

Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları gümüş konusunda uyararak günmüş fiyatları ile ilgili yorumda bulundu. İşte İslam Memiş'ten gelen o açıklama...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarındaki dalgalanmaya değinerek gümüş fiyatlarının yüskeleceğini söyledi ve yatırımcıları gümüş konusunda uyardı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön