10 / 05 / 2024

''Gümüşte değer artışları devam edecek'' diyen İslam Memiş'ten şok eden açıklama geldi! Son 20 yılda...

''Gümüşte değer artışları devam edecek'' diyen İslam Memiş'ten şok eden açıklama geldi! Son 20 yılda...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları gümüş konusunda uyararak ''Gümüşte değer artışları devam edecek'' ifadelerine yer verdi.



GÜMÜŞ 20 YILDIR YATIRIMCISINI ÜZMEDİ

Yatırımcılara uyarıda bulunan Memiş, altından sonra gümüşe yatırım yapabileceklerini şu sözlerle açıkladı: ''Gümüş'te değer artışları devam edecek'' dedi ve gümüş fiyatlarının ilerleyen günlerde yükseleceğini ve yatırımcısına kazandıracağını işaret etti.

 Gümüşte değer artışları devam edecek diyen İslam Memiş ten şok eden açıklama geldi! Son 20 yılda...

İslam Memiş aylardır gümüş fiyatları ileilgili de yorum yapmaya devam ediyor. Açıklamasında, gümüş fiyatlarının hızla yükseleceğini ve yakın gelecekte düğünlerde gümüş takılacağını ifade eden Memiş, altın fiyatlarının son 20 yılda yatırımcıları üzmediğini ve üzmemeye de etmeye devam edeceğini söyledi. 'Fiyata değil miktara bakarlar.' diyen islam Memiş, gümüşün değer artışlarının devam ettiğini belirtti.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira oldu? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları 21 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön