04 / 05 / 2024

Seturlar İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Seturlar İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Uncu tarafından kuruldu. 



Seturlar İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Uncu tarafından kuruldu. 

Seturlar İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü metal demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 3-Her türlü inşaat işleri konut yapım taahhüt ve inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım. 4-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 5-Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. 6-Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. 7-Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 8-Her türlü lojistik hizmeti taşımacılık depolama ve şehir çi şehirler arsı servis hizmeti. 9-Her türlü otomotiv tamir bakım alım satım kiralama ve oto yedek parça imalat toptan alım satım.


Geri Dön