28 / 04 / 2024

Sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim! Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi

Sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim! Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi

Sevgililer gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi sevgililer günü indirimlerini takip ediyor. BluE Diamond'ta yüzde 50 indirim başladı. Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi.



Blue Diamond, sevgililer gününe özel net yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Seçili pırlanta büyük kampanya devam ediyor. Sevgi ve aşkın sembolü olan kalp, kolye ile birleşti ve ortaya birbirinden göz alıcı kolyeler çıktı.

Karısına, sevgilisine ve annesine hediye arayanlar için kaçırılmayacak fırsat başladı. Siz de Blue Diamond'a gelerek sevdiklerinize en anlamlı hediyeyi satın alabilirsiniz.

Peki prırlanta kalp şans kolyesi ne kadar? Pırlanta kalp şans kolyesi kaç lira? Blue Diamond 27 Ocak 2023 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön