29 / 04 / 2024

Seydişehir TOKİ Anaokuluna drama salonu açıldı!

Seydişehir TOKİ Anaokuluna drama salonu açıldı!

Konya'nın Seydişehir ilçesi Pınarbaşı Mahallesindeki Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Anaokuluna drama salonu açıldı. Yeni açılışı yapılan drama salonunda minik öğrenciler için birbirinden renkli ve eğitici etkinlikler düzenlendi.



Öğretmen Şeyma Akyıldız tarafından sunulan karagöz Hacivat oyunu ile öğrenciler, öğrenmenin yanı sıra eğlenceli anlar yaşadı.  TOKİ  Anaokulu müdürü Fadime Güler, "Açtığımız yeni odada düzenleyeceğimiz etkinliklerle öğrencilerin yaratıcılığını harekete geçirmeyi, kendilerini ifade edebilmesini sağlamayı, kendini tanımasına ve yaşamı çok yönlü algılamasına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Böylece çocuk drama yoluyla öğrenmesi kolaylaşacak ve hayatı oyunla öğrenmeye başlayacak" dedi. 

Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ise şunları kaydetti: "0-6 yaş grubu çok önemlidir çocuklarımıza doğru bilgiyi aktarabilirsek bilgi dağarcıklarına bu yaşlarda olumlu bilgiler yüklemiş oluruz. Velilerimiz okulla, öğretmenlerimiz öğrencilerle, okul idarecilerimiz aradaki koordinatörü sağlayarak başarının ortaya çıkarılması sağlanacaktır. Okul öncesinde ilgi artarak devam ederse çocuklarımız sırlarını sorunlarını anlatabiliyorsa bu paylaşım çocuğun gelişimde olumlu katkılar olur. Onun için çocuklarınızla arkadaş olun, her dertlerini beraber paylaşın."


Hakimiyet Konya


Geri Dön