16 / 05 / 2024

Seydişehir ilçesi toki drama okulu

Seydişehir ilçesi toki drama okulu

Konya'nın Seydişehir ilçesi Pınarbaşı Mahallesindeki Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Anaokuluna drama salonu açıldı. Yeni açılışı yapılan drama salonunda minik öğrenciler için birbirinden renkli ve eğitici etkinlikler düzenlendi.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Beyşehir Millet Bahçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Beyşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonucu 25 Şubat 2020!

TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonucu 25 Şubat 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonuçları 2020 ve Seferihisar kura sonucu isim isim tam liste...

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

Seydişehir ilçesi toki drama okulu Haberi

Seydişehir ilçesi toki drama okulu

Öğretmen Şeyma Akyıldız tarafından sunulan karagöz Hacivat oyunu ile öğrenciler, öğrenmenin yanı sıra eğlenceli anlar yaşadı. TOKİ Anaokulu müdürü Fadime Güler, "Açtığımız yeni odada düzenleyeceğimiz etkinliklerle öğrencilerin yaratıcılığını harekete geçirmeyi, kendilerini ifade edebilmesini sağlamayı, kendini tanımasına ve yaşamı çok yönlü algılamasına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Böylece çocuk drama yoluyla öğrenmesi kolaylaşacak ve hayatı oyunla öğrenmeye başlayacak" dedi. 

Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ise şunları kaydetti: "0-6 yaş grubu çok önemlidir çocuklarımıza doğru bilgiyi aktarabilirsek bilgi dağarcıklarına bu yaşlarda olumlu bilgiler yüklemiş oluruz. Velilerimiz okulla, öğretmenlerimiz öğrencilerle, okul idarecilerimiz aradaki koordinatörü sağlayarak başarının ortaya çıkarılması sağlanacaktır. Okul öncesinde ilgi artarak devam ederse çocuklarımız sırlarını sorunlarını anlatabiliyorsa bu paylaşım çocuğun gelişimde olumlu katkılar olur. Onun için çocuklarınızla arkadaş olun, her dertlerini beraber paylaşın."


Hakimiyet...