29 / 04 / 2024

Seyrantepe Skyland İstanbul teslim tarihi!

Seyrantepe Skyland İstanbul teslim tarihi!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Seyrantepe Skyland İstanbul teslim tarihi kapsamında yer alan konutlar 2016 yılı olarak belirlendi. Seyrantepe Skyland İstanbul kapsamında dairelerin teslimlerin 2016 senesinin Ağustos ayında yapılması planlanıyor



Skyland İstanbul projesi, Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Seyrantepe  Skyland İstanbul  teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Seyrantepe Skyland İstanbul kapsamında 3 blok bulunuyor. Seyrantepe Skyland İstanbul Evleri kapsamında 55 bin metrekare otopark yer alıyor. 


Seyrantepe Skyland İstanbul satılık daireleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



Seyrantepe Skyland İstanbul teslim tarihi!


Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans,  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından yükseliyor. Projede otel alanı 255 bin metrekare şeklinde tasarlandı. 


Seyrantepe Skyland İstanbul kapsamında dairelerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 1000 metrekareye kadar yükseliyor. 


Seyrantepe Skyland İstanbul Evleri kapsamında  alışveriş alanı 90 bin metrekare ve ofis alanı ise 100 bin metrekareden meydana geliyor. 


Seyrantepe Skyland İstanbul teslim tarihi!

Seyrantepe Skyland İstanbul teslim tarihi olarak Ağustos 2016 belirlendi. Seyrantepe Skyland İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka ve firma vadelendirmesi yapılıyor. 



Seyrantepe Skyland İstanbul adres: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul



Seyrantepe Skyland İstanbul iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com


projeye sor



Geri Dön