01 / 05 / 2024

Seyrek Studio City 4. Etap tanıtıldı!

Seyrek Studio City 4. Etap tanıtıldı!

Seyrek'te Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Studio City projesinin dördücü etabındaki 147 konutun yüzde 35'nin bir hafta içinde satıldığı belirtildi



 Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla Seyrek'te hayata geçirilen Studio City projesi, "Ege'nin Gerçek Yatırım Projesi" sloganıyla 4'uncü etabının tanıtımını yaptı. 

Toplam 14 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Studio City projesinde 600 konut yer alıyor. Lansmana çıktığı ilk hafta dairelerin yüzde 35'inin ilk hafta satıldığı belirtilen Proje Satış Koordinatörü Mutlu Özçetin, konutların 1 +1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı söyledi. Projeyle ilgili bilgi veren özçetin, "İlk 3 etapta toplam 310 daire vardı. 

4'üncü etapta ise 147 dairemiz bulunuyor. Studio City projesi sahip olduğu sosyal olanakları ve konumuyla diğer projelere göre fark yaratıyor" diye konuştu. 


GENİŞ SOSYAL TESİSLER

Proje Satış ve Pazarlama Müdürü Asil Yavuz ise, projenin konumuyla, yapımı bitmiş sadece açılışının yapılması beklenen otoyol bağlantısıyla, bölgesinde sahip olduğu üniversite, kolej ve devlet okullarıyla ve temiz havasıyla diğer projelere göre çok farklı olduğunu kaydetti. Yavuz, konuşmasını şöyle sürdürdü: Studio City Club adı altında faaliyet gösterecek geniş çaplı bir sosyal tesisimiz var. Ayrıca tenis kortu, basketbol sahası ve yürüyüş parkurlarıyla sağlıklı yaşam içinde ideal olanaklar sunuyoruz" dedi. 


ÇARŞI AVM PROJESİ

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy ise 2017 yılma kadar Studio City projesinin bin 100 konutluk mega bir proje olmasının planlandığını ve Studio City projesiyle Seyrek'te bir banliyö kurmayı hayal ettiklerini kaydetti. Ayrıca şu anda satışta olan Studio City 4. etap projesinin tam karşısına Çarşı AVM projelerinin olduğunu belirten Yücesoy, böylece bölgede kendine özgü bir ticari alan yaratmak istediklerini vurguladı. 


SAKLI KALMİŞ MERKEZ

Şişman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şişman ise Seyrek'in temiz havasıyla, doğal güzellikleriyle, hem şehrin yanı başında hem de şehrin gürültüsünden uzak, düzensiz yapılaşmanın olmadığı, yeni projelerle sürekli qelişen ve değerlenen bir yer haline geldıgını belirtti. Şişman, bölgeyi, 'Saklı kalmayı başarmış bir merkez' olarak nitelendirdi. 


Habertürk Egeli 


Geri Dön