29 / 04 / 2024

Seyri Adalar'da sağlıklı konut dönemi!

Seyri Adalar'da sağlıklı konut dönemi!

YAPI Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyri Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.



Zemin güvenliği konusunda titiz önlemler aldıklarına değinen şirket yetkilileri. "Seyr i Adalar, en son deprem yönetmeliklerine göre, bnı ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri ile inşa edildi Seyr-i Adalar projesinde 30 metre derinlikle kazılan temel üzerine. 159 tane fore kazık dikildi. Kayalara oturtulan bu ustun özellikli temelle, yaklaşık 10 milyon TL ekstra maliyetle, projede depreme karşı güvenlik bilinci önceliğe konuldu'" dedi. 


LİSTELER İNCELENMELİ

Fore kazıklarla kutuları güçlü temel sisteminin, deprem anında binanın yıkılmamasını sağladığını dile getiren yetkililer. "Sağlam zemin yapısının ustune yapılacak statik açıdan guçlu kaba inşaat sonrasında da olası bir deprem durumunda bile sağlam ve güvenli olacak yapılar or taya çıkıyor. Yapı Yatırım, deprem güvenliği için ev alırken dikkat edilecekler konusunda uyarıyor: F.v alımı yapacaklar firmadan teknik ve mahal listesini alıp incelemeli. Etüt projelendirme yapım sürecinde iyi mühendislik ve teknik altyapı hizmetinin alınmış olduğuna dikkat etmeli. İnşaatı mayıs 2Û16'da tamamlanacak olan proje 3 bin 597 metrekare alan uzerine kuruldu. Projede büyüklükleri 122 ile 124 metrekare arasında değişen 2+1 daireler 500 bin TL ile 850 bin TL arasında, 3+1 daireler 550 bin TL ile 700 biri TL arasında, 3+1 daireler ise 710 bin TL ve 1 milyon 235 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuldu" dedi. 


Hürriyet Ek


Geri Dön