27 / 05 / 2024

SGK personel alımına dair duyuru yayımladı! İşte detaylar!

SGK personel alımına dair duyuru yayımladı! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımına dair açıklamada bulundu. İşte haberin ayrıntıları!



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan 2828 Sayılı Kanun ile Memur Personel alımı kılavuzu ile bünyesinde meydana gelen eksikliği gidermek için Sosyal Güvenlik Kurumu’na dair kura sonucuna göre atanacak adaylardan istenen belgeler açıklandı. İşte haberin ayrıntılar…

SGK çatısı altında 2828 sayılı kanun ile atanan adaylardan belirtilen belgeleri en geç 26 Mayıs 2023 tarihine kadar ulaştırmaları isteniyor.

2828 Sayılı Kanun ile Atanan Adaylara Duyuru; 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında Kurumumuza yerleştirilen adaylar, aşağıdaki belgeleri en geç 26.05.2023 tarihi mesainin sonuna kadar Ziyabey Cad. No:6 Kat:5 06520 Balgat,  Ankara  adresinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 5. Kat 524 nolu odaya ya da herhangi bir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekiyor.

SGK personel alımına dair duyuru yayımladı! İşte detaylar!

İSTENEN BELGELER NELERDİR?

  • Atama Başvuru formu yani doğru bir şekilde doldurulacaktır.
  • Mezuniyet belgesi gerekmektedir.
  •  Sadece öğrenim belgesi, Yurt dışından mezun olanların da Yüksek Öğretim Kurulundan alınacak olan Diploma Denklik Belgesi, Ortaokul ya da lisede hazırlık okunmuş ise veyahut yüksek lisans, doktora yapılmış ise tasdikli belgeler kabul edilir.
  •  2 adet vesikalık fotoğraf gerekir.
  • Askerlik durumunu gösterir belge aslı ya da onaylı örneği gerekmektedir. Terhis belgesi, tecilli veya muaf olduklarını gösterir belge. EDevletten alınan belgeler kabul edilir.
  • Müracaat tarihi itibari ile de askerde olanların, bu durumlarını dilekçe ile beyan etmeleri ve asker dönüşü de terhis belgesi ile Kuruma başvurmaları isteniyor.
  • Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı fotokopisi gerekiyor.

Kızılay iş ilanını duyurdu! Lise mezunu ve KPSS puanı olmayanlar hemen başvursun!

İŞKUR işsiz vatandaşlara seslendi! 14 ilde personel alımına başlandı!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü acil olarak duyurdu! 202 personel alımı yapılacak! İşte detaylar!


Geri Dön