27 / 04 / 2024

SGK'dan 13 ilde satılık 34 taşınmaz!

SGK'dan 13 ilde satılık 34 taşınmaz!

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) ait 34 taşınmaz bu hafta ihaleyle satılacak. İhaleler 2 Kasım 2020 tarihinde başlayıp 6 Kasım 2020 tarihinde sona erecek...



Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yapısı itibariyle Türkiye geneline yayılmış bir taşra teşkilatına sahip. Bulunduğu bölgelerde kuruma ait önemli taşınmazları var. Kurum bu taşınmazların bir kısmını kiraya verirken, bir kısmını da düzenledikleri ihalelerle satıyor. Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na ait olan 34 taşınmaz bu hafta ihaleyle satılacak. İhaleler 2 Kasım 2020 tarihinde başlayıp 6 Kasım 2020 tarihinde bitecek.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; ihale Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı, Adakale Sok. No:30 Kızılay/Ankara adresinde gerçekleştirilecek. İhaleye konu taşınmazlar Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Erzurum, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Sinop, Tokat, Şanlıurfa ve Zonguldak'ta bulunuyor. Aralarında iki katlı hastane binası ile bağ evi, tarla ve arsa gibi taşınmazlar da yer alıyor. Bu arada satın alma ihalesine katılacaklara küçük bir not da ilave edelim. Kanun gereği SGK'nın satışını yaptığı taşınmazlar KDV'den muaf. Yatırımcılara duyurulur.


Geri Dön