Ekonomi

SGK’dan çalışan kadınlara müjde! Anında 16 bin 106 TL ödeme! İşte detaylar!

SGK’dan çalışan kadınlara güzel haber verildi. Asgari ücret alan kadın çalışanlar için 16 bin 106 TL verileceği açıklandı. İşte detaylar!Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemelerini sürdürüyor

SGK’dan çalışan kadınlara doğum parası verilmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemelerini sürdürüyor. Bu ödemeler PTT üzerinden yapılmaktadır.

İşte SGK’nın kadınlara yönelik verdiği ödeme detayları ve merak edilen diğer ayrıntılar…

SGK tarafından doğum parası verilmektedir. Asgari ücret üzerinden maaş alanlara bu haber duyuruldu. Bu açıklama SGK tarafından duyuruldu. Bakanlık bu doğum ödemelerin başladığı ve paraların PTT üzerinden alınabileceğini belirtti.  Bu kapsamda yeni doğum yapan kadınlara iş hayatına geri dönebilmesi adına ödemeler yapılıyor. Bu yılın miktarı da 16 bin 106TL olarak açıklandı.

DOĞUM PARASI ÖDEMELERİNİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

SGK’dan çalışan kadınların iş hayatına geri dönmeleri için verilen doğum parasının nasıl verildiğine dair bilgileri araştırıyor. Doğum parası yani 16 bin 106 TL destek alabilmek için birtakım şartların yerine getirilmeleri gerekiyor. Kadınların taşıması gereken şartlar da şu şekilde belirlenmiştir;

DOĞUM ÖDEMELERİ PTT’DEN!

Kadınlara verilecek bu ödemeleri SGK yapacak. Kadınların çalışma hayatına daha kolay bir şekilde geri dönebilmesi için bu ödemeler yapılıyor. Ödemenin tam miktarı 16 bin 106 TL olarak ifade edildi. Hak sahibi kişiler ödemelerini PTT aracılığı ile alınmaktadır.

DOĞUMUN TAM VE SAĞ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMESİ GEREKMEKTEDİR!

SGK yayımladığı duyuruda bu ödemenin nasıl alındığında dair detayları ayrıntısına kadar bildirdi. Kadınların doğumunu tam ve sağ bir şekilde gerçekleştirmiş olması gerekiyor. Bunun dışında yukarıdaki şartları taşıyan kişiler başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilirler.

Altın bugün ne kadar? 14 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Akaryakıt fiyatları düştü mü, son durum ne? İşte 14 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!