25 / 07 / 2024

Shayne Nelson: Çok Yönlü Bankacılık Kariyeri ve Kişisel Hayatı! Shayne Nelson kimdir?

Shayne Nelson: Çok Yönlü Bankacılık Kariyeri ve Kişisel Hayatı! Shayne Nelson kimdir?

Denizbank yönetim kurulu başkan vekili Shayne Nelson kaç yaşında? Denizbank yönetim kurulu başkan vekili Shayne Nelson nerede eğitim almıştır?


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Shayne Nelson'ın çeşitli fonksiyon ve coğrafyalardaki güçlü deneyimi, bankacılıktaki çok yönlü geçmişinin bir kanıtıdır. Kariyerinin başlarında, Asya Pasifik Bölgesi ve Hindistan'da Standart Chartered Toptan Bankacılık Risk Başkanı ve Kurumsal Bankacılık Denetimi Bölge Başkanı; Hong Kong, Çin ve Kuzey Doğu Asya'da ise Bölge Kredi Başkanı olarak görev yapmıştır. Ayrıca Batı Avustralya'daki Westpac Banking Corporation'da Kurumsal Bankacılık Başkanı olarak rol almıştır.

Shayne Nelson, Emirates NBD Capital, Emirates Financial Services ve DenizBank A.Ş. (Türkiye) Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknoloji Yüksek Okulları Danışma Kurulu'nun Kurucu Üyesi'dir. Avustralya Şirket Yöneticileri Enstitüsü'nün mezunu ve üyesi olan Shayne Nelson, aynı zamanda Avustralya Yöneticiler Enstitüsü'nün de Yardımcı Üyesi'dir.

Shayne Nelson, Mariana Nelson ile evli ve iki çocuk babasıdır. Boş zamanlarında golf oynamak ve ailesiyle zaman geçirmekten hoşlanır. Aynı zamanda tutkulu bir balıkçı olup bu alanda bir dünya rekoruna sahiptir.

Hesham Al Qassim: Dubai Investments'in CEO'su! Hesham Al Qassim kimdir? 

Geri Dön